Magistraţii cărăşeni, în hainele lui Moş Crăciun

În pragul sărbătorilor de iarnă, magistraţii şi personalul auxiliar de la Tribunalul Caraş-Severin au dezbrăcat robele şi au jucat rolul lui Moş Crăciun pentru un grup de copii de la Centrul de plasament “Speranţa”.

La invitaţia preşedintelui Tribunalului Caraş-Severin, Rustin Ciasc, copiii găzduiţi de Centrul “Speranţa” din Reşiţa s-au strâns în jurul bradului din instanţa cărăşeană, au recipat poezii şi au cântat colinde. Judecătorii, grefierele şi toţi ceilalţi angajaţi ai Tribunalului au contribuit pentru înseninarea chipurilor a mai mult de 30 de copii, care duc dorul părinţilor sau poate nici nu ştiu ce e aceea o familie.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632287313676″]

tm4ua media express de banat (100x1000px)

“Au fost invitaţi copiii de la Centrul “Speranţa” pentru împărţirea unor cadouri în jurul pomului de Crăciun. Avem în vedere să continuăm astfel de acţiuni şi cu ocazia Sărbătorilor Pascale, iar această invitaţie către copii survine la scurt timp după Ziua porţilor deschise la Tribunalul Caraş-Severin şi judecătoriile din judeţ. Copiii au spus poezii, ne-au colindat şi au primit pachete cu dulciuri achiziţionate de către magistraţi şi componenţii personalului auxiliar”, a explicat judecătorul Rustin Ciasc. “Sunt copii ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate, sunt bolnavi sau nu pot să-i ţină în sânul familiei”, a completat unul dintre însoţitorii copiilor.

banner 970 x 250