„Se pune presiune pe justiție să fiu trimis în judecată!”

Nicolae Robu acuză complotul unor grupuri de interese pentru acapararea Timișoarei și trimiterea sa în judecată! Primarul spune că judecătorii care instrumentează dosarul sunt puși sub presiune. Complotiștii la care face referire edilul ar fi dați de gol de sumele pompate în campania contracandidaților actualei administrații. 

Primarul acuză presiuni asupra justiției care l-ar judeca pentru semnarea contractului de vânzare-cumpărare a două „maghernițe”. Nicolae Robu declară că situația este prezentată astfel încât să se creeze o imagine negativă asupra evenimentelor și judecătorii să fie puși sub presiune. „Mai nou, se pune presiune pe justiție să fiu trimis în judecată pentru că am semnat contractul de vânzare-cumpărare decisă de o comisie -nu de mine!-, a celor două maghernițe devenite celebre în întreaga țară, către niște amărâți, cică cu crearea de foloase necuvenite pentru ei -nimeni nu mă acuză de ceva necurat pentru mine!-. Decizia este de competența Curții de Apel, dar lucrurile se prezintă ca și cum ea ar fi fost luată negativ la adresa mea, pentru a pune presiune pe judecătorii acestei instituții ce au în sarcină dosarul. Nu pot să nu mă întreb și să nu întreb: ce caracter trebuie să ai să procedezi în acest fel?! Ce tupeu, să nu te rușinezi?! În toată această luptă, eu mă simt puternic pentru că sunt ultracinstit -atuul meu nr. 1-, pentru că am dovedit dedicare, loialitate și eficiență prin atâtea și atâtea realizări care au schimbat radical în bine orașul, pentru că vă am pe dumneavoastră, timișorenii cei mulți și drepți, alături!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Primarul Robu, în instanță în procesul în care procurorii îl acuză de abuz în serviciu pentru vânzarea ilegală a unor imobile

Challengerii actualei administrații sunt acuzați că ar fi pionii grupurilor de interese. Primarul Timișoarei argumentează că sumele pompate în campanie de grupuri se pot vedea în consultanții politici, afișajul stradal scump, promovarea în online și „în presa mizerabilă plătită să-l calomnieze”. Motivele pentru care Timișoara este țintită de complotiști sunt enumerate chiar de autoproclamatul ultracinstit primar: este cel mai dinamic oraș din țară, cu cele mai multe exporturi, cu cei mai mulți bani la bugetul local și viitoarea capitală culturală europeană. „Acești râvnitori la Timișoara, care n-ar fi aleși în funcția de Primar nici măcar în satul de unde provin, pentru că acolo, fiind cunoscuți, implicit e cunoscut faptul că n-au nicio realizare semnificativă în viață care să stârnească încrederea că ar fi capabili și de altele, n-au condus nimic, în afară de mașină, dar e posibil ca nici măcar mașina să n-o fi condus, pentru că ei sunt împotriva mașinilor, spun că vor desființa ce-am făcut eu pentru mașini, pentru a descuraja folosirea mașinii, de fapt, nu s-au condus nici pe ei, fiind doar pioni ai unora-altora!-, acești râvnitori, reiau ideea -atenție: nu mă refer la toți contracandidații mei, pentru că unii chiar au carieră respectabilă, ci doar la cei ce reprezintă acele grupuri de interese la care am făcut referire mai sus, ușor de identificat-, împreună cu grupurile de interese din spatele lor, investesc enorm în această campanie”, a explicat primarul.

dacus 05 iulie 2024

CITEȘTE ȘI: Robu se consideră „terfelit de un procuror abuziv și de o presă mizerabilă, plătită de politicieni la fel de mizerabili”

 Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/