Se poate! Gugulanii nu renunță la play-off!

explo 1000x200

Victorie clară pentru Banatul Caransebeș în partida de pe teren propriu cu VCM LPS Piatra Neamț, scor 3-0!

Gugulanii și-au adjudecat cele trei puncte printr-o apărare bună și un joc agresiv. Cele trei seturi s-au încheiat la 13, 20 și 22. ,,Sperăm ca de acum jucătorii cu experiență  să-și arate adevărata valoare și să putem cumula cât mai multe puncte în clasament pentru că misiunea de a ne salva de la retrogradare este foarte dificilă, dar nu imposibilă”, ne-a declarat președintele clubului, Cristian Stepanescu.

Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren din tabăra caransebeșeană, Milos Simovic, adus pentru acest retur de campionat să ajute Banatul, ne-a declarat că sunt primele trei puncte curate din această a doua parte a campionatului. ,,Ne-am pregătit întreaga săptămână pentru un meci greu, dar se pare că echipa adversă nu a jucat la nivelul la care ne-am așteptat. Sunt încrezător că vom continua să ne facem jocul și să câștigăm cât mai multe puncte. O să luăm meci cu meci pentru că scopul nostru este să ajungem să jucăm play-off-ul pentru locurile de 5-8. Vom vedea, sperăm să avem și noroc, pentru că depindem și de meciurile celorlalte echipe și să ne ajute Dumnezeu să obținem punct cu punct”, ne-a precizat Milos Simovic.

Antrenorul Dimitar Pangarov este rezervat în declarații, deși a reușit să aducă cinci puncte importante pentru echipa sa de când este pe banca tehnică. ,,Trebuie să uităm acest meci, această victorie, și de luni să începem pregătirea ca și când meciul următor ar fi ultima noastră șansă. Este important să ne antrenăm conștiincios și să luptăm pentru fiecare punct”, a afirmat Pangarov.

Comments

  1. liviu says:

    mai sunt maxim 15 puncte in joc,diferenta de locul 8 este de 7 puncte….jucatorii sunt constienti ca toate aceste meciuri ramase constituie mai mult pregatirea play out-lui.intrebarea este urmatoarea:cum va reusi conducerea sa motiveze jucatorii pentru play out?majoritatea avand deja bagajele facute