Calificare! Muncitorul, în sferturile Cupei României!

Echipa pregătită de Viorel Lolea a continuat seria meciurilor-spectacol şi s-a impus cu un sec 6-0 pe terenul Progresului Focşani, într-un meci din faza a doua a Cupei României la futsal!

2015 le-a adus iubitorilor fotbalului de sală din Reşiţa câteva meciuri foarte spectaculoase. Cu câteva nume noi în lot, cel mai important fiind al lui Laurenţiu Breşneni, care mai are încă multe de spus, cel puţin în futsal, Muncitorul Reşiţa a obţinut şi în această seară o victorie senzaţională. După 0-0 la pauză şi o primă repriză în care Giurcanu a fost salvat în două rânduri de bară, reşiţenilor le-a ieşit totul în ultimele 20 de minute. Căpitanul Bîrcean a modificat pentru prima dată tabela, apoi focşănenii şi-au băgat singuri mingea în poartă. Ilaş a făcut 3-0 pentru Muncitorul, iar Doană, Breşneni şi Costescu şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor. „E un rezultat foarte important pentru noi. Vom trata cu maximă seriozitate şi meciul din sferturi. Nu ascund că mi-aş dori o calificare în semifinale, se va intra într-un final four, se va juca un miniturneu şi avem şi noi şansa noastră”, a declarat Viorel Lolea.

Pentru Muncitorul Reşiţa, următorul meci e programat tot în deplasare, sâmbătă, la Galaţi, de data aceasta în campionat.