VIDEO: Se modernizează baza sportivă Mircea Chivu

În conferința de presă premergătoare meciului cu Minerul Motru, oficialii clubului din Valea Domanului au declarat că vor aduce modificări consistente bazei sportive Mircea Chivu.

Reprezentantul Consiliului Local al CS Metalul Reșița, Carol Gurgu, a declarat că reșițenii au făcut demersuri pentru montarea unei nocturne, a unei tabele de marcaj și nu numai: ,,Ne dorim montarea unei nocturne, într-un timp scurt să terminăm partea cu sinteticul. De la 7 jumătate oamenii sunt aici în fiecare zi, vrem cât mai repede posibil să terminăm, pentru că avem lipsă de terenuri de antrenament. Ușor, ușor se va schimba și fața stadionului și sper să ajungem să îl facem să arate bine, pentru ca oamenii care vin să vadă un joc de calitate”.

Și antrenorul echipei, Marian Pană, este încântat de ceea ce se va realiza cu această bază: ,,Se vor face investiții în stadion, se vor schimba lucrurile pe aici. Se pare că suntem toți conectați, dar ultimul cuvânt îl are echipa. Trebuie să avem rezultate, va fi greu, sunt convins, dar nimic nu mai este ușor în ziua de astăzi, trebuie să profităm de lucrurile bune care ni se oferă pentru a putea face performanță”.

În momentul de față, bazei sportive i s-au adus mici modificări în ceea ce privește băncile de rezerve și montarea unor scaune în tribuna I. Stadionul Mircea Chivu are o capacitate de aproximativ 7000 de locuri, majoritatea pe scaune.

 

 

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Tichie de margaritar, nocturna, ii lipsea chelului…..