Egal nemeritat!

Aproximativ 1000 de persoane au asistat astăzi, în Sala Polivalentă din oraș, la meciul dintre echipele clasate pe locurile șase, Handbal Club Caraș-Severin, și locul cinci, bucureștenii de la Dinamo.

Sub observația lui Petre Cozma, tatăl regretatului handbalist Marian Cozma, decedat la Veszprem, în Ungaria, meciul a debutat bine pentru handbaliștii profesorului Aihan Omer, după primele zece minute cărășenii primind doar două goluri, marcând în schimb cinci. În minutul 22, meciul a consemnat o încăierare generală, la un fault pe linia de nouă metri al reșițenilor, fiind nevoie chiar ca stewarzii de pe margine să intervină pentru a calma spiritele. Prima repriză a meciului s-a încheiat în favoarea reşiţenilor, aceștia dominând în întregime prima repriză, scorul fiind de 15 – 13.

În ceea ce privește repriza secundă, lucrurile au luat o întorsătură, câinii roșii egalând la 16, în minutul 33, preluând conducerea un minut mai târziu, 16–17. Cea mai mare diferență în favoarea oaspeților s-a petrecut în minutul 45, când elevii antrenorului Sebastian Bota au dus scorul la 20–22, reșițenii revenind însă în avantaj în minutul 49, distanțându-se cu patru minute înaintea finalului partidei, moment în care Tudor Marta a scăpat singur cu portarul echipei Dinamo, 28 – 26. Din păcate pentru toți suporterii reșițeni, meciul s-a terminat nedecis, 30–30.

La finalul meciului, antrenorul oaspeților a fost extrem de supărat, declarând: ,,Am câștigat un punct cu noroc, sunt foarte nemulțumit de evoluția băieților mei, am pregătit ceva, ei au răspuns altcumva în teren, nu au respectat indicațiile tactice pe care le-am spus înaintea partidei, însă am câștigat un punct norocos. Am venit cu gândul de a câștiga, știam că ne așteaptă un adversar valoros, știam cât de greu este să câștigi la Reșița. Au o echipă arțăgoasă, dar până la urmă sunt mulțumit și cu un punct”.

La rândul lui, Aihan Omer a declarat că acest punct este ca o victorie, având în vedere situația lotului. ,,Ne-am dorit foarte mult victoria și ne-a fost la îndemână, am întâlnit un adversar care a venit cu pretenția de a câștiga. Din păcate, lotul nostru a fost unul foarte subțire și de aceea sunt mulțumit de rezultat, este ca o victorie pentru noi”.

HC Caraş-Severin: Marocico, C. Ionescu, Sămînţă – Vaidasigan 7, Negru 7, Grigoraş 6, Turcu 3, Marta 3, Stan 2, Starikov 2, Grozăvescu, Heimbach, Adi Ionescu. Antrenor: Aihan Omer.

Dinamo Bucureşti: Dragomir, Makaria – Şandru 9, Dimache 4, R. Răpciugă 3, Chiruţ 3, M. Răpciugă 3, Savenco 3, Mironescu 2, Purcărea 1, Manea 1, Mocanu 1, Băluţ, Capotă, Nicolae, Niţu. Antrenor: Sebastian Bota.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Un rezultat extraordinar al tinerilor resiteni, asemanator cu cel obtinut la Timisoara existand premizele formarii unui “dream team“ pentru acesti suporteri si spectatori care vin la handbal ca la o serbare in familie! Iar daca Fortuna n-a fost de data aceasta de partea acestei noi si de perspectiva grupare, roata morii se va invarti si pentru acesti “feti frumosi“ ai handbalului carasean.

 2. fixfotopics says:

  un egal nemeritat din cauza lui Haptmann care a avut un prieten care a avut doua masinin in care a dat un idiot si le-a facut praf. incredibil

 3. Alina says:

  Mosulica…..mai bine taci din gura. Vremea ta s-a dus….lasa-i pe cei noi sa isi spuna cuvantul. Fiecare cu metodele lui. Omul este la inceput de drum, pun pariu ca si tu ai avut ezitari si greseli la inceput. In schimb e un articol bunicel

 4. Alina says:

  Ce ipocrit esti ma….