Se închide traficul rutier pe bulevardul Sudului din Timișoara. Durata restricțiilor

restrictii strazi timisoara
STPT job 1000x200

Primăria Timișoara anunță că restricția vine ca urmare a turnării asfaltului pe tronsonul cuprins între strada Oglinzilor și bulevardul Liviu Rebreanu. 

Astfel, traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Sudului, pe tronsonul cuprins între str. Oglinzilor și bdul. Liviu Rebreanu în perioada 16 noiembrie, ora 17.00 – 20 noiembrie, ora 08.00, „în vederea completării stratului de asfalt existent și așternerea stratului 2 de asfalt.” 

Lucrările de modernizare la bulevardul Sudului au demarat la începutul lunii iulie. Vor fi patru benzi de circulație pe această stradă, amenajate trotuare și piste de biciclete pe ambele sensuri de mers, dar și peste 200 de locuri de parcare. În zonă se lucrează și la alimentarea cu apă și la conductele de canalizare. La intersecția cu strada Mareșal Constantin Prezan, aflată de asemenea în lucrări, va fi amenajat un sens giratoriu. Valoarea contractului este de aproape 11 milioane de lei cu TVA, iar lucrarea este făcută de PORR Construct. Execuția este estimată să dureze 10 luni.

CITEȘTE ȘI: Bulevardul Sudului se închide 8 ore pe zi până în decembrie pentru modernizare

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/