Se construiește un mare pasaj pe Centura Timișoara Sud

lucrari pasaj centura timisoara sud

Lucrările pentru construirea Centurii Timișoara Sud au reînceput în forță, în 2024. Se ridică un mare pasaj peste un drum județean.

La conexiunea DJ 592 cu șantierul Centurii Timișoara Sud începe montarea grinzilor peste drumul județean Timișoara – Moșnița Nouă.

„Reamintim că la km 18+117 al centurii va fi amenajat un nod rutier care va cuprinde un pasaj peste drumul județean și un sens giratoriu. Până acum au fost montate grinzi pe urcările pe pasaj. În zonă, se lucrează și la terasamente”, a transmis DRDP Timișoara.

Muncitorii au revenit de două săptămâni pe șantier și s-au apucat de treabă, după vacanța de iarnă. Lucrările au ajuns la 65%.

Localnicii din zona periurbană a Timișoarei așteaptă să vadă construită și legătura cu Drumul Boilor.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Mai trebuie relocate rețele de utilități de către Primăria Timișoara, apoi este organizarea antreprenorului pe șantier. Vom anunța și când se va lucra la conexiunea cu acel drum comunal”, mai spun drumarii.

Termenul de finalizare a Centurii Timișoara Sud este iulie 2024. Trebuie construiți 26 de kilometri de șosea, iar valoarea lucrărilor se ridică la 387 de milioane de lei, fără TVA.

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/