Se aud note grave din Consiliul Județean! Tinu Vidaicu schimbă placa?

S-a schimbat modificarea! Surse din interiorul Consiliului Județean Caraș-Severin spun că Tinu Vidaicu s-a decis și de data aceasta își va duce planul până la capăt: renunță la funcția de administrator public.

La începutul lunii mai au apărut primele discuții despre plecarea lui Tinu Vidaicu din echipa lui Romeo Dunca. Tensiunile din interiorul Consiliului Județean au fost urmate de momentul în care a chemat oamenii la petrecere în stare de alertă la Ponton Casa Baraj. Demiterea sa a fost discutată inclusiv în Biroul Politic Județean al PNL, ceea ce l-a făcut pe Tinu Vidaicu să reacționeze: „Nu știu dacă e normal să fiu schimbat printr-o decizie de partid, nici nu cred că se poate și nici nu cred că e legal.”

Lucrurile par să fi luat între timp o altă turnură. Tinu Vidaicu ar urma să plece totuși din funcția de administrator public, potrivit informațiilor din interior. Acesta nu a dorit să comenteze în vreun fel problema, dar a anunțat că va trimite un comunicat de presă cu privire la decizia sa.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI: Tinu Vidaicu: Nu știu dacă e normal să fiu schimbat printr-o decizie de partid! Nici nu cred că e legal!