Tinu Vidaicu: Nu știu dacă e normal să fiu schimbat printr-o decizie de partid! Nici nu cred că e legal!

Administratorul public al județului Caraș-Severin e rugat insistent de președintele Romeo Dunca să nu demisioneze, în ciuda tensiunilor uriașe din PNL!

Tinu Vidaicu a devenit persona non grata pentru cei mai mulți dintre liberalii cărășeni după ce zilele trecute acesta le-a aruncat unora dintre ei vorbe grele. Totul, ca urmare a adoptării unui amendament la proiectul de buget inițiat de PSD și votat inclusiv de consilierii județeni PNL. Lui Romeo Dunca i s-a cerut imperativ să renunțe la Vidaicu. Ba, mai mult, ieri, în Biroul Politic Județean, s-a vorbit și despre un posibil înlocuitor: Andrei Ungur, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării la acest moment.

Tinu Vidaicu recunoaște că a depășit limita într-un anumit moment, spune că și-a arătat disponibilitatea de a renunța la funcția de administrator public, dar că a fost rugat de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, să nu spargă o echipă performantă, care are atâtea planuri frumoase pentru județ. „E adevărat că a fost un moment tensionat, am exagerat, am spus unele lucruri, dar cred că totul poate fi lămurit, iar noi să mergem mai departe de drumul pe care am pornit, acela al dezvoltării Caraș-Severinului. Am auzit și eu câte ceva despre ședința de la PNL, despre faptul că s-ar fi anunțat un înlocuitor al meu. Eu nu fac politică, eu nu sunt membru de partid, eu fac administrație publică. Nu știu dacă e normal să fiu schimbat printr-o decizie de partid, nici nu cred că se poate și nici nu cred că e legal. Repet, eu nu fac politică, eu am venit în echipa președintelui Dunca să fac administrație, să fac treabă pentru Caraș-Severin. Voi vedea în zilele următoare ce se întâmplă, deocamdată nu mi-am scris nicio demisie!”, a declarat Tinu Vidaicu pentru expressdebanat.ro.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Poziția lui Vidaicu agită însă și mai mult spiritele în PNL Caraș-Severin. Un rol important îl joacă și vicepreședintele CJ, Marius Isac, despre care se spune că l-ar fi „lucrat” pe administratorul public, dar cel care e poate detensiona totul sau, dimpotrivă, să provoace o falie de proporții între el și PNL este președintele. Romeo Dunca!

banner maxagro