Se asfaltează străzile promise în 2020 la Caransebeș

Au început să se vadă roadele programului de asfaltare străzi din bugetul local al municipiului de pe Timiș și Sebeș pentru anul în curs.

Primarul Felix Borcean a ieșit public în repetate rânduri spunând că s-a tărăgănat acest proiect tocmai înaintea alegerilor pentru a nu se vedea realizările din primul său mandat. Acum încep să se vadă rezultatele, în special pe străzile Nicolae Perescu și Laurențiu Iancu. Și asta pentru că pe aceste două străzi administrația publică locală a demarat proiectul de mai bine de jumătate de an, însă au intervenit tot felul de impedimente, în special din cauza nerespectării termenului de realizare a lucrărilor de introducere a rețelei de canalizare de către Aquacaraș. Cât despre restul străzilor edilul urbei gugulane a declarat:

Străzile Pavel Chinezu, Antoniu Secvens, Padeșului, Crișan, Dacilor, Morilor și Baba Novac sunt străzi care ar fi trebuit să fie finalizate încă din vară, dar nu în mandatul meu. Din fericire, voința dumneavoastră a fost mai presus de orice interese politice meschine. Sunt în curs de finalizare și alte artere și le voi evidenția la momentul potrivit. Nu e un motiv de laudă pe banii comunității, ci doar un crâmpei din modul cum se vor gospodări banii de acum încolo”, menționează Felix Borcean.


leader board 728 x 90 px

Tot în lucru sunt și asfaltările de pe Dâlma Teiușului, lucrare pe care o anunță edilul Caransebeșului ca fiind aproape de final.

CITEȘTE ȘI:

Atenție, se asfaltează în Caransebeș! Investiții de 2,5 milioane de lei

Se asfaltează aleile de pe promenada municipiului Caransebeș

Asfalt proaspăt la Caransebeș!