Atenție, se asfaltează în Caransebeș! Investiții de 2,5 milioane de lei

Primăria Municipiului Caransebeș a început lucrările de asfaltare a două străzi importante din cartierul Pipirig, cuprinse în planul de reparații pe 2020.

Pentru început, zilele trecute s-au efectuat lucrări de decopertare a stratului de asfalt uzat, atât pe strada Pavel Chinezu, cât și pe strada Antoniu Sequens, după care va fi turnat covorul asfaltic.

Singura problemă care ar îngreuna desfășurarea lucrărilor este parcarea autovehiculelor pe carosabil și pe trotuare de către locatari. Și asta pentru că nu există locuri de parcare suficiente în această zonă a cartierului Pipirig, cel mai mare al urbei de pe Timiș și Sebeș.

leader board 728 x 90 px

În aceste condiții, cel mai probabil că se va turna covorul asfaltic pe porțiuni cu înștiințarea locatarilor de a-și muta autoturismele de pe stradă.

Potrivit primarului ales Felix Borcean, bugetul de reparații este de 2,5 milioane de lei și cuprinde lucrări pe mai multe străzi din cartierele Pipirig și Balta Sărată ale municipiul Caransebeș, dar și pe străzile Racoviță și Corneliu Baba.