Asfalt proaspăt la Caransebeș!

După luni de zile în care Primăria Caransebeș a fost nevoită să accepte criticile oamenilor, s-au început lucrările de asfaltare la cele două străzi promise în programul de investiții propus pentru acest an.

Pe strada Iancu Laurențiu s-a turnat primul strat de asfalt de către firma din județul Timiș care a obținut contractul, iar de miercuri s-au început lucrările de racordare a rețelei de apă pluvială.

Strada Iancu Laurențiu, alături de strada Nicolae Perescu și strada Pinilor fac parte din același contract de lucrări de asfaltare și am așteptat până când s-au încheiat lucrările de introducere a rețelei de canalizare. În aceste zile lucrăm pe strada Iancu Laurențiu, s-a turnat primul strat, urmează stratul de uzură și racordul final al pluvialului. Astăzi (n.r. miercuri) s-au început lucrările la racordul final al rețelei de pluvială și până la sfârșitul săptămânii să sperăm că se vor încheia.”, ne-a declarat șeful Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR), Vasile Megan.

Stratul de uzură va fi turnat săptămâna viitoare, ocazie cu care vor fi  aduse căminele de canalizare menajeră la nivelul carosabilului. Pe strada Iancu Laurențiu se asfaltează 667 m lungime pe o lățime de 3,1 m, iar pe Nicolae Perescu se asfaltează 225 m lungime pe 3 m lățime.

De asemenea, pe strada Pinilor se lucrează la refacerea căminelor de canalizare și la pluvial, după care va urma asfaltarea.