Asfalt proaspăt la Caransebeș!

După luni de zile în care Primăria Caransebeș a fost nevoită să accepte criticile oamenilor, s-au început lucrările de asfaltare la cele două străzi promise în programul de investiții propus pentru acest an.

Pe strada Iancu Laurențiu s-a turnat primul strat de asfalt de către firma din județul Timiș care a obținut contractul, iar de miercuri s-au început lucrările de racordare a rețelei de apă pluvială.

Strada Iancu Laurențiu, alături de strada Nicolae Perescu și strada Pinilor fac parte din același contract de lucrări de asfaltare și am așteptat până când s-au încheiat lucrările de introducere a rețelei de canalizare. În aceste zile lucrăm pe strada Iancu Laurențiu, s-a turnat primul strat, urmează stratul de uzură și racordul final al pluvialului. Astăzi (n.r. miercuri) s-au început lucrările la racordul final al rețelei de pluvială și până la sfârșitul săptămânii să sperăm că se vor încheia.”, ne-a declarat șeful Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR), Vasile Megan.

leader board 728 x 90 px

Stratul de uzură va fi turnat săptămâna viitoare, ocazie cu care vor fi  aduse căminele de canalizare menajeră la nivelul carosabilului. Pe strada Iancu Laurențiu se asfaltează 667 m lungime pe o lățime de 3,1 m, iar pe Nicolae Perescu se asfaltează 225 m lungime pe 3 m lățime.

De asemenea, pe strada Pinilor se lucrează la refacerea căminelor de canalizare și la pluvial, după care va urma asfaltarea.