Caz de coronavirus la Primăria Caransebeș. Programul cu publicul a fost suspendat

Primul caz de infecție cu coronavirus în rândul angajaților închide Primăria Municipiului Caransebeș pentru două zile. Persoana depistată pozitiv lucrează la Impozite și Taxe și se pare că a intrat în contact cu mai mulți colegi din sediul administrației publice locale.

Din cauza apariției unui caz de persoană infectată cu COVID-19, angajat al Primăriei Caransebeș la Serviciul de Taxe și Impozite Locale, programul acestui serviciu este suspendat în zilele de joi, 23 iulie și vineri, 24 iulie pentru a se face dezinfecția imobilului din strada Vasile Alecsandri (fosta Baie Comunală). Programul cu publicul va fi reluat începând cu data de luni, 27 iulie. De asemenea, începând de astăzi, 23 iulie, se suspendă programul cu publicul al Primăriei Caransebeș, care se desfășura zilnic între orele 10-12. Joi, vineri și sâmbătă va avea loc acțiunea de dezinfecție a sediului Primăriei Caransebeș, activitatea cu publicul urmând să fie reluată în condiții normale luni, 27 iulie.”, se arată în comunicatul emis de Primăria Municipiului Caransebeș.

La ora actuală la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș sunt internați 17 pacienți confirmați cu coronavirus și se așteaptă rezultatele pentru alți suspecți care au prezentat simptome în aceste zile. Ancheta epidemiologică este în desfășurare pentru a se depista contacții direcți ai angajatului infectat cu coronavirus.