Se asfaltează gropile apărute din cauza gerului

Lucrătorii Primăriei Reşiţa ies începând de astăzi pe străzi ca să repare craterele de pe principalele artere ale municipiului. Variaţia de temperatură din ultima perioadă a deteriorat asfaltul, iar şoferii sunt nevoiţi să facă slalom printre gropile din asfalt.

Trei echipe din cadrul Direcţiei de Întreţinere şi Repararea Patrimoniului au început de astăzi lucrări de refacere a asfaltului afectat de temperaturile care au oscilat în ultimele zile de la plus la mult sub 0 grade.  „O echipă se va ocupa de asfaltarea gropilor  de pe str. Făgăraşului, b-dul Muncii, b-dul Republicii, cea de-a doua echipă va interveni în zona centrală şi b-dul Revoluţiei din Decembrie 1918, iar a treia echipă va lucra pe străzile  24 Ianuarie, Minda şi pasajul din zona Nera”, a precizat Marius Bălean, purtător de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

Odată cu finalizarea lucrărilor de pe arterele principale, va începe şi refacerea străzilor adiacente. Totodată, la solicitarea primăriei, operatorul de salubrizare al municipiului va începe de mâine îndepărtarea materialului antiderapant de pe carosabil folosit la deszăpezire.

Comments

  1. d-petre says:

    Asfaltarea la minu 10 grade va tine maxim doua saptamani … pana la primul dezghet.