Se anunță un show de cinci stele la Zilele Oraviței. Direcția 5 continuă tradiția numelor mari care au urcat pe scena orăvițeană!

Weekendul care urmează le pregătește orăvițenilor un spectacol de zile mari. Tocmai de aceea, autoritățile locale au încercat să păstreze tradiția celor mai tari trupe prezente la eveniment,și au ales un cap de afiș care să lase tot Caraș-Severinul cu gura căscată.

După ce la ediția de anul trecut Oravița a adunat cărășeni din toate colțurile județului la concertul lui Puya și al celor de la Holograf, anul acesta Zilele Orașului anunță alte două nume cu rezonanță în lumea muzicală românească. Atât Direcția 5, cât și Lora vor aduce weekendul acesta pe scena de la Oravița un spectacol incendiar.

Sărbătoarea Zilelor Oraviței va începe în 18 iulie și va dura până în data de 20. Prezența artiștilor de calitate care vor urca pe scenă a fost confirmată încă de la începutul acestei luni, lucru care nu a putut decât să le bucure pe autoritățile locale a căror intenție a fost să ducă mai departe sărbătoarea orașului într-un trend ascendent, cu muzică de cea mai bună calitate și distracție pe cinste.

ziele oravitei

Solista Lora, împreună cu dansatoarele sale, va urca pe scenă sâmbătă, în 19 iulie, începând cu ora 18:30. Cei de la Direcția 5 vor avea dedicată seara de duminică, atunci când îi vor încânta pe cărășeni și vor trage și cortina peste ediția de anul acesta a sărbătorii organizate cu ocazia Zilelor Oraviței. Concertul trupei este programat pentru ora 22:30.

Lista artiștilor nu se limitează doar la cele două nume mari ale muzicii ușoare românești. Pe scena orăvițeană vor urca, în cele trei zile de petrecere, și CRBL,Ruby, Dj Sava, Florin Pistrilă, Nicu Novac, Dana Basarab, dar și mai multe ansambluri folclorice și grupuri de dansatori.

Comments

  1. MIhailovi says:

    Duduia Lorena ar merita verificata putin dupa ce criterii a facut programul acesta. Si-a batut joc de noi pe banii nostri.