SCM Timișoara nu a contat deloc în deplasarea de la Oradea

”Leii” din Banat au avut parte de o seară proastă în meciul jucat la Oradea, pe care l-au pierdut dur, la scorul de 90-52. Gazdele au dominat partida cap-coadă, mai ales că elevii lui Dragan Petricevic și-au pierdut în acest meci poate cel mai bun om. 

CSM Oradea a preluat rapid frâiele meciului și s-a instalat confortabil la conducere. După nouă minute de joc, la scorul de 25-12, Sherwood Brown s-a ales cu arcada spartă, după o ciocnire cu colegul Laszlo Lazar, și nu a mai putut continua. Fără american, misiunea alb-violeților a devenit și mai dificilă. După primul sfert, scorul a fost 27-15, iar la pauză s-a intrat cu 43-28. După al treilea sfert, bihorenii aveau aproape dublu avantaj: 70-41. În ultimul sfert, s-au păstrat proporțiile unui meci pierdut categoric, poate cel mai categoric din tot sezonul.

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost Pesakovic, cu 10 puncte, urmat de Franklin, cu 8, Gorgemans, cu 7, Komatina, Brown și Popa, fiecare cu câte 6, Dragoste, cu 5 puncte, și Lazar, cu 4. Americanul Sean Barnette a fost cel mai bun marcator al Oradiei, cu 16 puncte marcate.

SCM Timișoara va juca săptămâna viitoare acasă ultimul meci din grupa valorică A, programat sâmbătă de la ora 19 cu Sibiul.