Visezi la o nuntă de poveste într-un palat? Vino la Wedding Weekend

Nunta este, poate, cea mai importantă zi din viața fiecăruia și, cu siguranță, nimeni nu vrea jumătăți de măsură cu această ocazie. Oferta locațiilor pentru petrecerile prilejuite de unirea destinelor tinerilor este una foarte variată, chiar copleșitoare. Indiferent de gusturi, unul dintre cele luxoase localuri rămâne Tresor Le Palais, care organizează și la acest început de an Wedding Weekend.

Evenimentul este la a treia ediție și este, practic, o expoziție sub forma unor zile ale porților deschise. Viitori miri pot vizita Tresor Le Palais pentru a vedea exact dacă este ceea ce s-ar potrivi pentru nunta viselor lor. „Cea de-a treia ediție a evenimentului Wedding Weekend se desfășoară sub forma unei expoziții de nuntă de lux și este dedicată exclusiv celor care-și doresc o nuntă cu aer aristocrat. Timp de două zile, singurul complex hotelier de 5 stele din Timișoara, Tresor Le Palais, vă invită în universul nunților de vis. Consultanții ansamblului alături de cei mai buni furnizori de servicii, vă vor acorda atenția cuvenită și vor trata cu delicatețe fiecare detaliu, pregătirea ireproșabilă asigurând orice petrecere memorabilă.”, spun cei de la Tresor Le Palais.

La eveniment vor fi și diverși furnizori de servicii parteneri ai singurului complex hotelier de 5 stele din Timișoara. Vizitatorii vor putea degusta preparate gourmet, dar și băuturi rafinate. Bijuteriile alese pentru ziua nunții sunt foarte importante. „Viitoarele mirese vor înțelege importanța alegerii corecte a accesoriilor din ziua nunții cu ajutorul consultanților Teilor, care vor fi prezenți la eveniment: «ne dorim să oferim consumatorilor din România opțiuni și experiențe de achiziție pe care nu le mai pot regăsi în niciun alt loc. Bijuterii încrustate cu pietre prețioase autentice și servicii la cel mai înalt nivel, în locații premium»”.

De asemenea, în cele două zile ale evenimentului, cei interesați vor putea vedea și rochii de mirese, costume de miri, variante de decoruri, torturi sau servicii foto-video. „Surprizele continuă cu o minunată expoziție de rochii de mireasă propuse de Freya Wedding Rochii de mireasă Timișoara, costume de mire semnate Viggo, decoruri de vis realizate de Acapela Eventum, torturi și delicii dulci oferite de cofetăria Dolcesa, servicii foto-video semnate de Făuritorii de amintiri și servicii DJ oferite de Vest Sound Grup.”, mai spun organizatorii evenimentului.

Wedding Weekend va fi organizat în perioada 18-19 ianuarie. În cele două zile, intervalul orar de desfășurare este 11-20.

foto: facebook.com/pg/TresorLePalais