Schimbări radicale la FC Caransebeș

Adunarea Generală a clubului a decis la finele acestei săptămâni să facă o serie de schimbări la nivel de conducere.

În sedința Adunării Generale a clubului de fotbal FC Caransebeș s-a decis cu unanimitate de voturi schimbarea din funcție a președintelui Cosmin Popovici cu omul de afaceri și fostul sportiv Dan Avram. Motivul a fost situația încordată și conflictele care au apărut pe parcurs. Fostului președinte i s-a oferit funcția de manager sportiv, dar Popovici a ales să își prezinte demisia la finele ședinței.

Înainte de deplasarea pe care gugulanii au făcut-o la FC Bihor, Dan Avram l-a invitat și pezentat ca președinte al FC Caransebeș pe Dorin Micșa, cunoscutul om de fotbal care a activat la Poli Timișoara și UTA Arad.

Dan Avram s-a retras pe postul vacant de manager sportiv, ocupându-se doar de administrarea echipei și de organizarea meciurilor, iar noul președinte va încerca să rezolve toate celelalte probleme cu care s-a confruntat clubul în ultima perioadă.

La Bihor, gugulanii au învins cu scorul de 3 la 0.

Comments

 1. micsunica says:

  Nu-i dau timisoreanului ziarist mai mult de 3 luni la Caransebeş!

 2. profe says:

  iata o mutare fara dar si poate inteligenta. o data cu venirea lui nea Dan acest club capata credibilitate.e un om foarte capabil,un f bun manager si o persoana cu relatii sanatoase in fotbal.poate face multe si de ce nu la anul….o bila alba si domnului Vela care a trecut peste nuanta politica si a adus calitate in conducere

 3. gugulan says:

  artimon pleca indiferent de rezultatele din ultimele 2 etape

 4. profe says:

  sa-l puna pe Dumitru Matei!Daca pleaca Artimon inseamna ca nu sunt conditii propice performantei!