FOTO. Pregătiri intense pentru nopți rock în natură. Vedetă Playboy, imaginea festivalului în 2015!

Peste 2.000 de participanți sunt așteptați la Gârnic în minivacanța de 1 Mai. Linia vestimentară a evenimentului a fost deja lansată, având-o ca imagine pe vedeta Lena Rohozneanu.

Cum iubitorii de rock și-au pregătit din timp terenul pentru perioada 1-3 mai, locurile de cazare sunt epuizate în zonă, dar organizatorii spun că, punctual, localnicii le-ar mai putea oferi cazare celor care se trezesc pe ultima sută de metri. Și chiar dacă nu ar fi așa, o opțiune de sezon ar fi cortul! Distracția începe dis-de-dimineață cu înscrierile pentru practicarea sporturilor de aventură. Tiroliana și mountain biking-ul sunt gratuite, în limita grupurilor de 30 de persoane. Tot ceea ce trebuie să faceți e să ochiți cortul Caraș Adventure, unde să vă înscrieți pe liste.

„Așteptăm mulți turiști încă de joi, pentru că vom avea parte de o vacanță prelungită weekendul viitor. Ca și o recomandare pentru cei care nu cunosc drumurile, aceștia trebuie să știe că traseul cel mai potrivit este din Clisura Dunării pe Gornea-SIchevița-Gârnic. Șoseaua este pietruită, dar a fost reabilitată și se poate circula cu orice mijloc de transport, a precizat Radu Anderca, organizatorul festivalului Rocker’s Gârnic.

Odată ajunși în paradis, distracția va fi maximă. Adrenalina va creiona zilele, iar muzica, nopțile! Organizatorii își propun ca fiecare ediție să fie caracterizată printr-un stil diferit al muzicii rock, iar anul acesta trupele punk își vor face de cap pe scenă, sub ochii publicului. Membrii trupei Altar vor ajunge în campusul festivalului încă de joi seară și își propun să testeze distracția în avanpremieră, alături de cei care ajung înainte de declanșarea oficială a evenimentului. Prezentator va fi Liviu Dulău, care îi va îndruma ca ghid pe toți cei care doresc să urce pe biciclete în timpul zilei.

În plus, pe tot parcursul celor 3 zile, un grup de tineri voluntari s-a oferit să facă curățenie la locul festivalului, să dea un exemplu de bună conduită turiștilor.

Linia vestimentară e gata!

Rocker’s Gârnic a lansat deja și linia vestimentară pentru ediția din acest an. Starul Playboy Lena Rohozneanu a pozat și în 2015 pentru organizatori, iar ca o noutate, în acest an și copiii pot purta tricourile create cu prilejul festivalului. Modelele imprimate vor fi mai multe ca în anii trecuți, astfel că cei care ajung la Gârnic au de unde alege.


FOTO: RADU ANDERCA

„Cei care se vor aventura să se distreze alături de noi vor avea parte de multe surprize și mai pot să le spun că festivalul rock de la Sasca va avea loc în zilele de 3-4 iulie. Tipul de rock specific acelor zile va fi alternativ, i-a asigurat Radu Anderca pe iubitorii acestui gen muzical.

Singura speranță a unui weekend perfect mai este legată acum de vreme!

Comments

  1. Ene says:

    Au probleme financiare.Cred ca era cea mai ieftina imagine.Pacat ca nu e si frumoasa.

  2. Laura C. says:

    :)))))))))))

  3. Nelu says:

    Vedeta Playboy??????De cand????????????