Schimbări în conducerea municipiului Reșița

În urma alegerilor parlamentare din 9 decembrie, Consiliul Local al municipiului Reșița se confruntă cu modificări. Doi dintre actualii consilieri locali au fost aleși pentru a reprezenta județul Caraș-Severin în Parlament.

Ioan Benga și Valentin Blănariu, doi dintre consilierii locali ai municipiului Reșița, au candidat pentru funcția de deputat la alegerile din 9 septembrie și au ieșit învingători. În acest fel, cei doi vor ajunge în Parlamentul României. Ca urmare a acestui fapt, locul celor doi în plenul local va trebui înlocuit. La sfârșitul lunii va avea loc o nouă ședință ordinară a Consiliului Local Reșița, când vom afla cine sunt cei care îi înlocuiesc pe deputați. Mai mult decât atât, cei doi fac parte și din comisia de validare din cadrul Consiliului Local. Vom avea, deci, parte de schimbări consistente în conducerea municipiului de pe Bârzava.

După ce toată agitația alegerilor a trecut, iar lucrurile în Consiliul Local se pun la punct, este posibilă și o nouă numire pentru funcția de viceprimar. Așa cum se știe, până în momentul de față nu a fost ales decât un singur viceprimar, și anume Ioan Crina.

Consiliul Local nu este singurul care va suferi modificări în urma alegerilor parlamentare. Ioan Benga deține, de asemenea, și funcția de inspector școlar general adjunct. Prin urmare, și acel post va trebui înlocuit. Rămâne de văzut cine va prelua atribuțiile deputatului în cadrul Inspectoratului Școlar Județean.

Alături de Ioan Benga, un alt parlamentar deține o funcție de conducere în cadrul unei instituții publice. Este vorba despre senatorul Aurel Duruț, director executiv adjunct al Direcției Sanitar Veterinare a județului Caraș-Severin. Prin urmare, vor exista noi numiri și la conducerea acestei instituții.

Revenim cu amănunte despre acest subiect imediat ce vom avea mai multe informații!

Comments

  1. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

    ce magarii mai face acum Mihai Stepanescu ramane de vazut…cum dracu doar un viceprimar si ala uselist cand in organigrama erau doi…asta doar Mishu stie…da-ne dracu pe noi oamenii de rand,nu suntem importantzi pt ei…