Scapă interlopul Mogoşan de puşcărie?

Individul care a instaurat legea pumnului în localităţile din Clisura Dunării a fost trimis din nou în spatele gratiilor de judecătorii din Moldova Nouă. Interlopul, cunoscut pentru infracţiunile sale cu violenţă, a făcut însă recurs, care se va judeca astăzi, la Tribunalul Caraş-Severin.

Iosif Costel Cotojman a făcut cunoştinţă cu pumnii lui Remus Mogoşan, dar nu s-a temut să formuleze plângere penală împotriva acestuia, aşa cum s-a întâmplat cu multe alte persoane cu care interlopul a avut ceva de împărţit. Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă a trimis dosarul în instanţă, iar la 25 octombrie, Mogoşan şi-a aflat sentinţa. Judecătoria Moldova Nouă l-a găsit vinovat pentru loviri şi alte violenţe şi l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Remus Mogoşan a atacat cu recurs sentinţa instanţei de fond şi speră la o pedeapsă cu suspendare în urma recursului.

Mogoşan mai are pe rolul instanţei din Moldova Nouă un dosar penal tot pentru infracţiuni cu violenţă. “Lucrătorii Postului de Poliţie Berzasca au fost sesizaţi în data de 4 aprilie, de către Vasile Şerban despre faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul prin centrul comunei Berzasca, a fost oprit de către Remus Mogoşan care, fără vreun motiv, l-a ameninţat cu acte de violenţă, atât pe el, cât şi familia sa, aflată în autoturism. În timp ce autoturismul lui Vasile Şerban şi al fiului acestuia se aflau parcate în faţa Primăriei din Berzasca au fost vandalizate de către Remus şi Vasile Mogoşan. Aceştia au lovit cu picioarele şi cu pietre şi au distrus parbrizele şi oglinzile retrovizoare ale celor două autoturisme”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

leader board 728 x 90 px

Comments

  1. DREPTATE says:

    Iosif Costel Cotojman este vorba despre un cioban care a coborat akum 3-5 anii de la coliba nu mai stie cum sa o de-a la intors si spune tot felul de aberati precum a si obligat pe un localnic tot cioban care are 5-8 clase sa depuna o declaratie falsa impotriva dmn Mogosan Remus care pur si simplu nu la vazut in viata lui pe acest individ care nu gandeste atunci cand vorbeste este foarte jalnic pentru ca mai este si jandarm,un nebun trebuie dus la gataia nu sa stea printre lume. Sa se faca dreptate dmn MOGOSAN si justitia sa nu fie oarba ….