Scandal monstruos în Muncitoresc. Țiganii au fost săltați cu duba jandarmilor!

Liniștea de sărbători a locuitorilor din orașul vechi s-a cam încheiat, după ce două familii de romi au găsit un nou subiect de scandal.

După ce în urmă cu mai multe luni mascații au potolit cu greu războiul civil de pe strada din spatele catedralei, astăzi, jandarmii s-au prezentat cu duba să calmeze spiritele. Nu mai puțin de șase persoane au fost conduse la poliție să dea cu subsemnatul, iar o alta a ajuns la spital.

Motivul a fost unul cât se poate de banal. Membrii a două familii s-au luat la bătaie din cauza unei case care nu aparținea niciuneia dintre acestea. Imobilul, al cărui proprietar este plecat în Spania, este rudă cu ambele clanuri, iar dis-de-dimineață una dintre persoane a fost surprinsă în casă în absența celui care o deține. De aici a pornit tot circul! De această dată, nu a fost vorba despre sticle incendiare, dar neînțelegerea a fost atât de mare, că a fost nevoie de intervenția detașamentului de jandarmi.

În momentul de față, spiritele sunt calme, dar oamenii legii sunt în gardă, pentru că oricând ar putea izbucni o nouă ceartă spectaculoasă cu pumni împărțiți în dreapta și în stânga.

FOTO: arhivă

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. WarPig says:

    Benzină, chibrit și treaba-i rezolvată.