Condiții de hotel pentru pacienții de la Spitalul Județean de Urgență!

explo 1000x200

După ce Consiliul Județean a investit în dotarea unității pe care o are în gestionare, acum în plan este reabilitarea saloanelor, dar și a infrastructurii. Vizat în primă fază este Staționarul I.

,,Am avut o discuție cu direcțiunea Spitalului Județean și am hotărât că anul viitor ne vom axa politica investițională la spital pe reabilitarea hotelieră a clădirii, Staționarului 1, în principal. E adevărat că mai au nevoie de două mese de operații la chirurgie și de două truse de anestezie, dar asta nu înseamnă foarte mult din punctul de vedere al volumului de finanțare. Restul fondurilor le vom folosi pentru reabilitarea hotelieră a spitalului. Mă refer la saloane, holuri, lifturi pentru că e nevoie de reabilitarea coloanelor verticale, spre exemplu. Spitalul nu a mai avut o asemenea investiție pentru infrastructura de tip hotelier din 1973, de când a fost construit. Sigur, cu excepția a ceea ce am intervenit noi, recent, în ultimii 2 ani de zile, atunci când am igienizat practic Staționarul 1, a spus Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, în urma celei mai recente ședințe de Consiliu Județean.

banner 970 x 250

Comments

  1. Imbatranim, deci mai vine un semn ,o durere, ce ne aduce inca o data ca suntem muritori….Asa , mai facem,cand putem,un pustiu de bine… ,pana la TimisoaRA, DRUM LUNG,sa fie si la noi ceva, mai doctori ce o sa fie stimulati,o locuinta anl un loc de casa, chiar gratuit, cu conditia sa prsactice macar 25-30 de ani.CE SPUNTI,DOMN PRIMAR, DOMN PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN, VA BAGATI, CA DOCTORII AR TINE,,BOTU” Ps examenele sa fie ,, curate”.. aude cineva???????

  2. Resita says:

    Fapte, nu vorbe ! Sper sa va tineti de promisiune.

  3. FELICITARI TUTUROR , DE LA CEL MAI MIC PINA LA CEL MAI MARE . SA NU UITAM CA AVEM MEDICI COMPARABILI CU ELITA ALTOR LOCURI , LE MULTUMIM CA AU RAMAS IN JUDETUL NOSTRU . AVEM MEDICI , CALITATIV DE TALIE CEL PUTIN NATIONALA , DOTARI SI CONDITII SA LE OFERIM . MUTUMESC ACESTOR MEDICI DE ELITA NASCUTI SI DOMICILIATI IN BANATUL DE MUNTE .ACUM DOI-TREI ANI UN ASTFEL DE DISTINS DOCTOR IMI SPUNEA CA MEDICAL POATE REALIZA ORICE DACA NU AR LIPSI 3-4 INSTRUMENTE DIN DOTARE DOAMNE AJUTA .