COD GALBEN. Drumul spre Semenic e închis!

explo 1000x200

Turiștii care și-au petrecut Crăciunul la munte au avut mari emoții astăzi când au constatat la orele dimineții că stratul de zăpadă este mai mare decât preconizau. Asta, deși autoritățile anunțau firmele care se ocupă de drumuri să fie în gardă.

Directorul Direcției de Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean, Marius Andrițoi, a anunțat în urmă cu doar câteva momente că, împreună cu Poliția, a decis întreruperea circulației pe tronsonul Prislop-Semenic, din cauza viscolului puternic. Decizia a fost luată în urmă cu aproximativ 60 de minute.

,,Probleme au fost pe tot parcursul zilei, însă turiștii care au dorit să coboare nu s-au confruntat cu dificultăți. Pe rând, mașinile au fost escortate de utilajul de deszăpezire să poată ajunge în siguranță până la strada principală, a spus Marius Andrițoi pentru www.expressdebanat.ro.

Acesta a precizat că autoritățile județene sunt în gardă în această noapte, comandamentul pentru situații de urgență fiind activat. Îi sfătuiește pe şoferi să nu plece la drum fără să aibă mașinile dotate corespunzător.

Codul galben intră în vigoare în Caraș-Severin de la ora 20.00. Deocamdată, alte probleme n-au fost întâmpinate în județ, susțin oficialii DADPP.