Scandal de 1 Mai, la Oțelu-Roșu

Două găști s-au încăierat aseară chiar în fața sediului poliției din Oțelu-Roșu. Polițiștii au intervenit imediat ca să calmeze spiritele. În plus, mașinile celor șase persoane implicate în scandal au fost percheziționate de oamenii legii, care au găsi mai multe obiecte contondente.

Trei dintre persoanele implicate în scandalul de pe Strada 22 Decembrie 1989 din Oțelu-Roșu numai ce ieșiseră din sediul poliției, unde au fost anchetate. În fața instituției, alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani le-au așteptat, ca să ceară explicații. Între cele două găști a izbucnit un scandal monstruos, pe care doar echipa de intervenție a poliției a mai putut să îl aplaneze.

„Celor două grupuri le-au fost controlate şi autoturismele, de unde au fost ridicate obiecte contondente folosite de persoanele implicate în scandal, respectiv pari din lemn, bucăţi de ţeavă şi o bâtă metalică de tip baseball”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, ameninţare, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Foto: RTV.net

Comments

  1. cristian says:

    asa zisele GASTI sunt extracunoscute de politia din otelu rosu…ca eu de exemplu nu pot nici sa ridic tonul la nevasta mea..ca ma salta domnii politisti,deci cei care au facut scandalul au mai facut si altele si or sa mearga inainte…ce astept eu,nu se vor opri pana nu se lasa cu 3,4 crime in orasul otelu-rosu. la mai multe scandaluri fratilor!!!