Scandal cu săbii în Muncitoresc!

Polițiștii s-au deplasat de urgență în cartierul Muncitoresc, în imediata vecinătate a catedralei ortodoxe. Scandalul care a izbucnit între două grupuri de etnie romă i-a alertat pe locuitori, care imediat au sunat la 112.

UPDATE

Oamenii legii informează legat de scandalul de ieri, de pe Strada Paul Iorgovici din Reşiţa, că la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţişti şi jandarmi,  „care au constatat că S. Traian, de 55 de ani, S. Samuel Traian, de 30 de ani şi C. Abel Dănuţ, de 27 de ani, toţi din Reşiţa, pe fondul unui conflict spontan, au aruncat cu pietre şi au spart trei ferestre ale unui imobil.  De asemenea au fost distruse luneta, parbrizul şi alte componente ale unui autoturism parcat în faţa imobilului”. În continuare se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

În urmă cu doar câteva momente, un grup format din mai mulți etnici au intrat cu săbiile și cuțitele peste o familie din cartier. Aceștia au spart geamurile locuinței și o mașină de lux, care se afla parcată în fața casei. Din primele informații, se pare că doi minori au fost răniți de cioburi. În plus, unii martori susțin că atacatorii ar fi avut asupra lor chiar și pistoale. Polițiștii fac cercetări în momentul de față și ridică probe, ca să vadă despre ce este vorba.

 

SCANDAL MUNCITORESC

Revenim cu amănunte și fotografii de la locul faptei!

 

Comments

  1. iverson says:

    MOARTE CIORILOR!