Caransebeșul se întărește de la Reșița!

explo 1000x200

Lider detașat în seria a patra a Ligii a III-a după 15 etape, FC Caransebeș se va reuni luni, 13 ianuarie, pentru reluarea pregătirilor. Gugulanii au șapte puncte avans față de următoarea clasată, Becicherecu Mic, şi sunt favoriţi în play off pentru promovare.

FC Caransebeş are pregătită o amplă campanie de achiziții în această iarnă. Antrenorul Alin Artimon a încercat să ţină secretă lista cu numele jucătorilor pe care şi-i doreşte, precizând doar că sunt şase la număr. Totuşi, se cunosc deja câteva dintre transferurile ca şi perfectate de gugulani. Primul care s-a înţeles cu caransebeşenii este portarul Gloriei, Darius Haidău, lucru confirmat chiar de jucător. Tot de la Reşiţa, dar de la Muncitorul, ar urma să ajungă la Balta Sărată Dragoș Săulescu. „Nu vreau să vorbesc de veniri, cert este că vor fi șase transferuri, dar aștept ca toţi să semneze pentru a vă dezvălui numele acestora”, a declarat antrenorul gugulanilor.

Întrebat despre mijlocaşul ofensiv al Muncitorului, Artimon a recunoscut interesul: „Dragoș Săulescu este o variantă și se află pe lista noastră. Este un jucător bun, care se pliază perfect pentru echipa şi proiectul nostru, este tânăr și cu o mare posibilitate de creștere pe viitor. De asemenea, are și o cultură fotbalistică impresionantă, chiar ni-l dorim și vom face tot posibilul să îl acontăm”. În schimb, Bona, Feneș şi Zele au spus deja adio caransebeșenilor.

Artimon are în vedere un stagiu de pregătire în Caransebeș, iar dacă situația financiară a echipei o va permite, gugulanii se vor deplasa în Antalya pentru mai multe jocuri amicale. „Ne dorim acest lucru, suntem lideri, avem un avans pe care dorim să ni-l păstrăm. Sperăm să îmbunătățim jocul, nivelul de pregătire și lotul, bineînțeles, pentru a ne putea îndeplini dorința. Nu va fi ușor, dar suntem încrezători în șansele noastre și cu sprijinul conducerii și al domnului primar vom reuși”, a declarat tehnicianul.

banner 970 x 250

Comments

  1. silvius says:

    Succes !

  2. VASI says:

    BAFTA SI SA DEA DOMNU SA PROMOVATI!!!