Şapte la rând! Enervant de modeşti în exprimare!

FC Caransebeş a ajuns la a şaptea înfrângere consecutivă după 1-2, pe teren propriu, cu FC Olt Slatina, şi rămâne pe ultimul loc în clasament.

Presiunea victoriei obligatorii despre care vorbea antrenorul Alin Artimon şi-a pus amprenta asupra evoluţiei gugulanilor. Aceştia au început meciul cu oltenii timid, timoraţi şi asta i-a costat scump. În minutul 13, Gheorghe a deschis scorul pentru oaspeţi şi a făcut şi mai grea misiunea gazdelor. Nemulţumit de jocul echipei, Artimon a schimbat la pauză sistemul, dar şi oamenii din teren. I-a preferat pe Negoescu şi Himcinschi în locul lui Poiana şi Ologu şi FC Caransebeş a arătat ceva mai bine. La şase minute de la reluare, Himcinschi a scăpat singur spre poarta oaspeţilor, dar a fost faultat la limita careului de 16 metri de Morariu. Cartonaş roşu indiscutabil şi lovitură liberă. Suru a nimerit însă doar transversala. Oltenii au avut şi ei două bare, dar până la urmă golul a picat în poarta lui Nuno Claro. Cu zece minute înainte de final, după ce Dîrvaru a trimis şi el în bară, Himcinschi a reuşit să împingă balonul în plasă. Văzându-se egalaţi, oaspeţii au strâns liniile şi s-au apărat foarte sus, ţinându-i pe gugulani departe de poarta lor. Nu numai că au scăpat de mult aşteptatul asediu în careul lor, dar au reuşit să dea şi marea lovitură. Blănaru a luat o minge de la mijlocul terenului, a sprintat spre centru pierzând doi caransebeşeni pe drum şi l-a executat sec pe Rusu, ieşit mult dintre buturi. S-a terminat 1-2 şi atmosfera e tot mai tensionată la FC Caransebeş.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157649294883811″]

Ce pot să spun după un joc ca ăsta sau după o evoluţie ca asta?! Am făcut o primă repriză oribilă, fără nicio realizare, ne-au tremurat genunchii când a trebuit să dăm o pasă de doi metri, nu am putut să facem nimic din ce ne-am propus. Ştiam că întâlnim o echipă agresivă, care face presiune, care ne va micşora spaţiile şi până nu am modificat sistemul şi componenţa nu am reuşit mai nimic. Am avut o singură situaţie prin Lupu. Dacă celelalte două jocuri ne îndreptăţeau să sperăm la mai mult, acesta ne arată că suntem enervant de modeşti în exprimare. Elanul pe care îl aveam la un moment dat nu e suficient. Din păcate, jocul ăsta ne aduce cu picioarele pe pământ mai rău decât ne aşteptam. Am făcut o primă repriză execrabilă. În a doua am revenit, dar fără luciditate, fără tonus”, a declarat la finele partidei Alin Artimon.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646977582983″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646977560943″]

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  În fine se pune punctul pe i, nu se mai invocă „sfinţii”, nici ghinionul de la fiecare meci, nici că „băieţii” au dat totul dar Fortuna e la Câmpina şi nu la Caransebeş. Trezit ca după o hibernare de un an Artimon le spune pe şleau: „ …o primă parte ORIBILĂ, aproape de ZERO dacă nu chiar ZERO, fără nicio realizăre, ne-au tremurat genunchii, nu am reuşit nicio pasă de măcar 2 metri.. SUNTEM ENERVANT DE MODEŞTI! Domnule primar, ţi-am zis încă de la promovare că Bălu nu e antrenor, că şi-a adus Becicherecul după el şi nu a conceput să aduci un străin mai bun decât unul de la „Mamma Mia”. Şi încă ceva, un fotbalist înfometat e de 10 ori mai bun decât unul … sătul!

 2. Rezistenta says:

  Bravo tot asa !! Impreuna spre divizia C !

 3. Herman Bogdan says:

  Ba fuchs senillul dracu!!!…mai taca-ti pizda aia de gura!!…go in the hell!!!…bucata de cacat ce esti!

 4. Herman Bogdan says:

  Ce ai cu Balu flocosule ??…papagal prost ce esti!!…ce tot Becicherecu a adus scroafa dracu ce esti?…au venit doar 2 si exact Rusu si Centea!…care sunt doi tineri de perspectiva!…in ce calitate iti dai tu cu parerea??…suge-i pula la Artimon!sifonu dreq!

 5. Mantog octavian says:

  Chiar asa Fuchs de rahat!…iti dai cu parerea tu !!!…vezi ca te-a futut Alzheimer si te-a lasat gravid!