Super-spectacol cu bărbaţi adevăraţi

Echipa de fotbal american Reşiţa Locomotives a dat astăzi prima reprezentaţie în faţa reşiţenilor iubitori ai sportului-rege din SUA sau pur şi simplu curioşi să vadă pe viu o astfel de confruntare.

Proiectul iniţiat de medicul stomatolog Raul Siladi începe să prindă tot mai tare contur, astfel că municipiul de pe Bârzava se pregăteşte să fie aşezat pe harta fotbalului american din România. Reşiţa Locomotives se va înscrie în primăvară în campionatul naţional. Astăzi, pe Stadionul Gloria, reşiţenii au susţinut primul meci amical acasă, în compania vicecampionilor de la Timişoara ‘89ers. Nu a fost foarte multă lume în tribune, dar spectacol a fost din plin. Oaspeţii s-au impus cu 34-12, dar scorul contează mai puţin, aşa cum avea să declare şi preşedintele-jucător al clubului reşiţean.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649296151702″]

„A fost un meci greu, dar cred că am reuşit să oferim un spectacol frumos oamenilor care şi-au luat din timpul lor liber să vină să ne vadă. Proiectul Reşiţa Locomotives începe să prindă contur. Ne vom înscrie în campionat şi sper să facem o figură frumoasă, să arătăm că se poate ca într-un oraş ca al nostru să existe o echipă de fotbal american care să facă faţă cu brio campionatului. Le-am spus băieţilor că sunt foarte mândru de ei, am arătat ca o echipă. Dintre echipele nou-înfiinţate, niciuna nu cred că s-a prezentat aşa de bine la primul meci. Sunt mândru de jucători, am arătat că avem suflet, chiar dacă pe final am căzut. Experienţa celor de la Timişoara şi-a spus cuvântul. Mai avem nevoie de jucători şi sperăm ca după spectacolul de azi să mai vină tineri care îşi doresc să joace fotbal american”, a spus Siladi.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648888574559″]

Reşiţa Locomotives e, fără îndoială, un proiect interesant şi spectaculos, în care sunt angrenaţi bărbaţi adevăraţi, pentru că nu oricine are curajul să intre la clinci, chiar dacă echipamentul pare să ofere protecţie maximă. „Avem câţiva sponsori, avem semnale că în viitor şi alţi oameni ni se vor alătura, dar ne-ar prinde bine ajutorul tuturor celor care consideră că Reşiţa Locomotives este un proiect frumos şi merită ajutat. Aşteptăm sponsori, sunt locuri libere destule pe tricou. Oamenii care doresc să-şi facă publicitate sunt bineveniţi”, a completat Raul Siladi.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648897094088″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646973222294″]

Comments

  1. Fotbal american la Reşiţa, un adevărat spectacol! says:

    […] Express de Banat – Super-spectacol cu bărbaţi adevăraţi […]