La Banatul se îngroaşă gluma. Urmează sancţiuni!

explo 1000x200

Scor rușinos pentru Volei Club Banatul Caransebeș, care a fost învinsă la Piatra Neamț cu 3-0, pe seturi 25-19, 25-15, 25-22 pentru moldoveni.
Experiența internaționalilor Borota sau Birău a pălit în fața jucătorilor tineri din echipa adversă, care au arătat mai multă ambiție, obținând punct după punct pe greșeala caransebeșenilor. Nici după schimbarea antrenorului voleibaliștii nu au fost motivați să ia atitudine pe teren, fiind învinși de către moldoveni într-un timp record.
După înfrângerea suferită, a cincea din șase meciuri disputate, președintele clubului din patria Gugulanilor, Cristian Stepanescu, ne-a declarat: ,,Ne vedem nevoiți să aplicăm după acest eșec câteva măsuri coercitive, pentru că jucătorii, considerați unii dintre cei mai titrați din țară la această oră, au primit salariile la zi, nu au de ce să se plângă, ba mai mult am îmbunătățit stafful tehnic pentru a pregăti jocul din punct de vedere tehnico – tactic, însă rezultatele întârzie să apară. Le oferim toate condițiile sportivilor, însă cerem performanță”.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Când alergi după doi iepuri fără puşcă, fără gloanţe, fără să gândeşti câ plapuma ţi-e prea scurtă, deznodământul este sigur,UN CHIX. Păcat de speranţele iubitorilor de sport din Caransebeş….