PREMIERĂ. Cea mai mare expoziție de păsări și animale din Banat, la Caransebeș!

po 1000x100px (3)

Gâștele Toulouse, iepurii din rasa Uriaș German sau găinile din rasele Brahma și Cochinchina au făcut deliciul publicului la prima expoziție regională organizată de către Asociația Crescătorilor de Iepuri și Păsări de Rasă ,,Tibiscum” Banat.

Expoziția este cea mai mare din regiunea Banat prin numărul deosebit de important de exponate, aproape 1.000, dar și prin numărul important de crescători de animale, peste 120, care fac parte din 11 asociații de profil din zonă, dar și din Serbia și Ungaria.

expozitie caransebes

,,În expoziție se poate admira munca crescătorilor într-un an de zile… Rase mici, dar și uriașe de porumbei, iepuri, găini, gâște, păuni. Toate exponatele vor fi jurizate, iar cele mai reușite animale și păsări vor primi titlul de campioni”, a ținut să precizeze în deschiderea evenimentului președintele asociației, Vasile Liviu.

Primarul Marcel Vela, invitat la acțiune, a fost impresionat de particularitățile și frumusețea exponatelor și a propus organizatorilor ca anul viitor municipiul Caransebeș să găzduiască Campionatul Național al Crescătorilor de Păsări și Animale Mici de Rasă.

vela la expozitia de pasari

 

Expoziția este cu vânzare și mai poate fi admirată doar astăzi.

03 britannia 1000 x 100 gif