Express de Banat, marcă înregistrată

explo 1000x200

Astăzi se împlinesc exact trei ani de când Ştirile circulă mai repede în Caraş-Severin cu Express de Banat.

Devenit în mai puţin de un an de la lansare cotidianul online preferat de cei mai mulţi dintre cărăşeni, Express de Banat a crescut de la un an la altul şi şi-a consolidat poziţia de lider. Aprecierile pentru calitatea informaţiilor şi promptitudinea cu care ne străduim de fiecare dată să le oferim ne-au adus în postura de a fi o sursă permanentă de subiecte pentru ziarele naţionale şi televiziunile de ştiri. Motoarele de căutare de pe Internet ne-au arătat şi ele în 2014 că Express de Banat este un nume tot mai cunoscut şi căutat, iar cum toate produsele de succes sunt protejate de legile copyright-ului, obţinerea Certificatului de înregistrare a mărcii a devenit ceva firesc şi obligatoriu. Express de Banat este acum o marcă înregistrată, certificatul fiind eliberat de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Tot în acest an, pentru că ne-am propus să ţinem pasul cu viteza ameţitoare cu care se mişcă totul în mediul online, Express de Banat a propus cititorilor noştri un layout mult mai modern, mai prietenos, mai uşor de citit indiferent că tastaţi www.expressdebanat.ro de pe un desktop, de pe laptop, tabletă sau smartphone. Surprizele nu se opresc însă aici, pentru că încercăm să ţinem cont şi de acum încolo de sugestiile voastre. Le mulţumim tuturor celor care au contribuit la reuşita acestui proiect şi cititorilor noştri de zi cu zi, fără de care nu am fi ajuns pe primul loc în top!

Rămâneţi pe www.expressdebanat.ro! Ştirile circulă mai repede în Caraş-Severin!

banner 970 x 250

Comments

 1. Jurnal CS says:

  FELICITARI si LA MULTI ANI colegilor de la Express de Banat!

  Redactia CAON

 2. Dani Stanciu says:

  Multumim colegilor de la CAON!

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Ce vă poate ura un cititor care vă comentează majoritatea articolelor, un cârcotaş care nu se va astâmpăra să vă sâcâie nici la 35 de ani de la apariţia ziarului online când LuxPhotoFuchs va avea … 100 de ani! LA MULŢI ANI, EXPRESSDEBANAT, CU SĂNĂTATE, BANI ŞI FETE FRUMOASE, SEXY ŞI DEŞTEPTE!