Premieră la Reşiţa. Fotbal american, pe stadionul Gloria!

explo 1000x200

Primul meci de fotbal american la Reşiţa are loc astăzi, de la ora 13, pe stadionul Gloria, între echipele Reşiţa Locomotives şi Timişoara 89ers.

Înfiinţată în toamna lui 2012, echipa de fotbal american a oraşului joacă pentru prima dată în Campionatul Naţional, RoBowl. Dacă în primii doi ani de activitate lotul nu era suficient de numeros şi sportivii reşiţeni au jucat în cadrul echipei Timişoara 89ers, echipă la care Raul Siladi juca de ceva vreme şi împreună cu care au ajuns, pentru doi ani consecutivi, 2013 şi 2014, până în finala RoBowl, în actuala ediţie Reşiţa Locomotives merge pe cont propriu.

,,Au urmat noi selecţii, a fost completat lotul şi au continuat pregătirile. Reşiţa Locomotives a trecut şi peste primul test oficial, a învins în deplasare, în primul meci disputat sub culorile proprii, echipa Bucharest Warriors, cu scorul de 6 -0,  iar acum se pregăteşte pentru primul meci în faţa reşiţenilor”, au declarat oficialii clubului reşiţean. Aşadar, astăzi, de la ora 13, poftiţi la show!

banner 970 x 250

Comments

  1. Fotbal american la Reşiţa, un adevărat spectacol! says:

    […] Express de Banat – Premieră la Reşiţa. Fotbal american, pe stadionul Gloria! […]