Sânge pentru viață! Motociclistul implicat în accidentul de la Moniom, susținut de membrii Centrului de Tineret. Implică-te și tu!

stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Mai mulți angajați și voluntari ai Centrului de Tineret din Moniom, în frunte cu preotul Mihai Ciucur, au donat astăzi sânge pentru motociclistul de 20 de ani implicat în accidentul produs ieri pe Drumul Național 58B.

Andrei Laeș, tânărul motociclist implicat în accidentul produs ieri între Reșița și Moniom, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara, secția Ortopedie. Acesta are nevoie de sânge pentru intervențiile chirurgicale necesare la picior, iar primii care s-au mobilizat au fost membrii și voluntarii Centrului de Tineret din Moniom. Preotul Mihai Ciucur, împreună cu alte 9 persoane, au donat sânge pentru Andrei-Vlad Laeș.

„Alături de Andrei Vlad Laeş, motociclistul accidentat ieri, în apropiere de Moniom! Andrei, o să fie bine! Dumnezeu nu te lasă! PS: pozele și postarea nu sunt spre laudă; ele au rolul de a îndemna și pe ceilalți, care, încă, mai stau pe margine…”, este mesajul care însoțește pe Facebook gestul nobil al celor de la Centrul de Tineret.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Cei care doresc să îl ajute pe tânărul motociclist pot dona sânge, indiferent de grupa sanguină, oriunde s-ar afla, specificând numele persoanei pe care vor să o ajute și unitatea spitalicească unde Andrei este internat:

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/