UPDATE. Accident dramatic între Moniom și Reșița! Motociclist în stare gravă după ce s-a izbit de o mașină

Un grav accident de circulație s-a produs în această după-amiază pe drumul ce leagă Reșița de Moniom. Din primele informații, un motociclist a ajuns la spital în stare gravă după ce ar fi efectuat o depășire neregulamentară.

Circulația rutieră între Reșița și Moniom a fost paralizată astăzi timp de aproximativ o oră în urma unui accident rutier grav. Un motociclist ar fi intrat pe contrasens, pentru a depăși un autoturism, dar a fost lovit de o mașină care venea din sens opus.

Potrivit martorilor, o primă mașină a reușit să îl evite pe motociclist, dar a doua nu a mai putut evita impactul. Tot martorii spun că motociclistul ar fi ajuns la spital în stare gravă, cu un picior zdrobit.

Polițiștii fac deocamdată cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs incidentul. Rămâneți cu ochii pe noi! Revenim în scurt timp cu informații oficiale din partea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

UPDATE, ora 15.15

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Dinu Nicorici, accidentul s-a produs pe DN58B, înainte de Moniom. Un bărbat de 20 de ani din Reșița conducea un motociclu spre Bocșa. A efectuat manevra de depășire într-o zonă în care depășirea era interzisă și a rezultat o coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar. Bărbatul nu consumase alcool, însă a fost rănit grav, având multiple fracturi.