Distracție cu aspect caritabil la Caransebeș. O familie a primit o donație de 5.000 de lei

Concertul organizat la Caransebeș la sfârșitul săptămânii trecute a avut și un caracter umanitar. Firma care s-a ocupat de eveniment a păstrat o parte din fonduri pentru a le dona unui caz umanitar din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Autoritățile locale și-au dat mâna pentru a oferi sprijin firmei organizatoare, care la finalul celor trei zile de concerte din Centrul Civic a donat parte din bani unei familii cu doi copii bolnavi din Caransebeș:

„Ne bucurăm că putem în acest fel să ajutăm câte un copil care suferă din cauza problemelor medicale. În acest an la Caransebeș a fost al șaptelea concert caritabil, am început cu Slobozia, Brăilă și marile orașe din țară, unde am găsit înțelegere de la administrațiile locale pentru a ne pune la dispoziție gratuit zona centrală. La Caransebeș am primit tot sprijinul din partea Casei de Cultură și a Primăriei. Cu fondurile strânse, 5.000 de lei, ajutăm o familie care are doi copii cu aceeași problemă medicală: cataractă congenitală, familie care a fost selectată în urma unei anchete realizată de Direcția de Asistență Socială din cadrul primăriei”, spune Viorel Alexandru Turcu, unul dintre organizatorii evenimentului de la Caransebeș, care a mai specificat că următorul concert va avea loc la Timișoara.

Mama celor doi copii ne-a declarat că banii primiți vor ajuta la noi controale medicale și cumpărarea de medicamente pentru cei doi copii:

„Am doi copii: o fetiță de 13 ani și un băiețel de 11 ani, amândoi au aceeași boală: cataractă congenitală și în plus băiețelul are și distrofie musculară, nu poate merge. Banii ne ajută foarte mult și mulțumim celor care s-au implicat. E greu, nu am avut serviciu până acum, am stat cu băiețelul mai mult acasă pentru că nu poate merge. De săptămâna viitoare am reușit să mă angajez și eu, soțul lucrează, dar tratamentele costă și e greu”, ne-a declarat Rahela Cega, mamă a 4 copii.