UPDATE: Să vină Rapidul!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

FC Caransebeş îşi află astăzi adversarul din şaisprezecimile Cupei României. Fanii vor Steaua! Oficialii clubului îşi doresc alt nume important din fotbalul românesc.

Gugulanii au eliminat Reşiţa şi vor juca sigur cu o reprezentantă a primei ligi în faza şaisprezecimilor. Suporterii şi-au manifestat dorinţa ca FC Caransebeş să-şi măsoare forţele cu campioana României, însă preşedintele clubului, Cosmin Popovici, şi-a făcut alte calcule. „Dacă vom pica la tragerea la sorţi cu echipe precum Steaua, Dinamo, Petrolul sau Astra, meciul va fi sigur televizat şi va trebui să jucăm în nocturnă. Vor exista două variante, să jucăm într-un oraş apropiat, unde să fie stadion cu nocturnă, cum ar fi Timişoara sau Severin, sau să jucăm pe terenul echipei pe care o vom întâlni. Eu aş dori să picăm cu o echipă care să nu fie prea interesată de Cupa României, care să joace, poate, cu rezervele, şi să avem şanse reale de calificare. Am putea juca la Caransebeş şi noi ne dorim să aducem o echipă de prima ligă în oraş”, a declarat Popovici pentru expressdebanat.ro.
Preşedintele caransebeşenilor ştie numele adversarului perfect pe care şi l-ar dori pentru fotbaliştii lui Sorin Bălu. „Dacă am da peste Steaua sau Dinamo, sigur nu am putea juca la Caransebeş. Dacă ne dau un bonus financiar, aşa cum s-a întâmplat sezonul trecut, jucăm şi la ei acasă. Eu mi-aş dori Rapidul, pentru că e o echipă de tradiţie, care ar atrage multă lume la stadion, dar totodată nu cred că va pune mare preţ pe Cupă. Am avea şi şanse de calificare şi ar fi şi un meci care i-ar bucura pe microbiştii din Caransebeş”, a afirmat Cosmin Popovici.

UPDATE, ora 12.20

untitled design set 970x90 px

Sorţii nu au scos în calea gugulanilor pe Rapid, aşa cum şi-ar fi dorit preşedintele Popovici, ci o altă echipă care înseamnă mult în fotbalul românesc. FC Caransebeş va juca în şaisprezecimile Cupei României cu CS U Craiova. “E foarte bine. E cam ceea ce ne doream. Sperăm să nu fie televizat, pentru a putea juca la Caransebeş“, a comentat Popovici tragerea la sorţi.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla cu cine joacă FC Caransebeş şi pentru reacţii ale oficialilor caransebeşeni!

untitled design set 970x90 px

Comments

 1. Anonim says:

  Na ca vine Craiolguta!

 2. liviu says:

  nu cred ca va fi televizat….deci vom juca la caransebes cu craiova

 3. suporter says:

  Dacă ne dau un bonus financiar, aşa cum s-a întâmplat sezonul trecut, jucăm şi la ei acasă…Cosmine doar la lovele va e gandul.Cum ramane cu respectul fata de suporteri ?

 4. liviu says:

  cosmin ma indoiesc sa aiba respect pentru suporteri….pentru el este doar o lovitura de imagine si de bani asocierea cu acest club

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/