Muncitorul face spectacol în Liga I!

Echipa de futsal a Reşiţei a câştigat astăzi, în deplasare, un meci nebun, în etapa a doua a campionatului, 10-7, pe terenul lui Spicom Sfântu Gheorghe, şi rămâne lideră a clasamentului.

Formaţia antrenată de Viorel Lolea a debutat entuziasmant în urmă cu o săptămână, când a trecut cu 8-2, în Polivalenta reşiţeană, de Progresul Focşani. Astăzi, reşiţenii au arătat o la fel de mare poftă de gol şi au făcut spectacol în faţa unui adversar care are patru jucători spanioli în formula de start. Muncitorul a început în forţă şi a condus cu 2-0, dar s-a văzut egalată până la pauză.

Repriza a doua a fost una cum rar se poate vedea chiar şi în fotbalul de sală. Repede s-a făcut 4-2, apoi 4-4. Băieţii lui Lolea s-au mai desprins o dată, 6-4, dar gazdele au revenit în joc şi au prelungit dramatismul, 6-6. Finalul a fost însă dominat de Muncitorul, care a dus scorul la 10-6, Spicom nemaireuşind decât să reducă scorul final: 10-7 pentru Reşiţa. Au marcat pentru Muncitorul; Ilaş, de patru ori, Costescu, în două rânduri, Rarinca, Doană şi portarul Giurcanu, câte un gol, şi Mario Duque, autogol. „A fost foarte frumos. Le mulţumim băieţilor din galerie care au fost alături de noi. E un debut neaşteptat, în condiţiile în care noi am făcut deplasarea asta în condiţii speciale. Unii dintre băieţi au plecat de ieri, alţi doi au făcut deplasarea cu mine, astăzi, pentru că au fost la lucru. E un debut foarte bun, nesperat, trebuie să recunosc”, a declarat Viorel Lolea pentru expressdebanat.ro.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Muncitorul,cea mai veche echipă de fotbal a Reşiţei poartă, chiar dacă şi actualmente numai în fotbalul de sală, tradiţia locuitorilor acestui oraş dat azi pe mâna mercenarilor…..