Să tremure Alexa! Întârzie Oprița sărbătoarea la Timişoara?!

Antrenorul Metalului nu a uitat nici acum gestul lui Dan Alexa de la meciul din returul sezonului regulat, când, la 3-0 pentru timişoreni, a aruncat ironic un prosop în faţa băncii tehnice a reşiţenilor. Opriţa vrea să i-o plătească mâine, amânând sărbătorirea promovării!

Poli a cam scăpat în câştigătoare, dar nu neapărat pentru că ar fi impresionat, ci mai degrabă ca urmare a problemelor deosebite care sunt în Valea Domanului sau la FC Olt. Atmosfera în tabăra rosso-nerilor nu e deloc grozavă, problemele financiare şi cele de la nivelul acţionariatului apăsând greu pe umerii elevilor lui Opriţa. La toate acestea se adaugă problemele de lot, pentru că nu mai puţin de cinci jucători sunt indisponibili. Dandea şi Adrian Ionescu sunt suspendaţi, în timp de Octavian Vasile, Claudiu Ionescu şi Bărbulescu sunt accidentaţi. Ca şi cum nu ar fi fost suficiente probleme, fotbaliştii reşiţeni au fost anunţaţi că deplasarea la Timişoara se va face în ziua meciului, clubul neavând posibilităţi financiare. Până la urmă, intervenţia unor oameni de bine a rezolvat situaţia, echipa urmând să plece astăzi la Timişoara. În ciuda tuturor acestor aspecte, Daniel Opriţa şi-a montat jucătorii pentru a obţine un rezultat pozitiv cu Poli.

„Nu avem nimnic de pierdut, noi ne propunem să câştigăm, vedem ce o ieşi. Pentru prosopul ăla pe care mi l-a arătat Alexa vreau să-l fac să tremure pentru promovare, să mai aştepte, să nu se bucure încă. Să nu sărbătorească prea devreme. Ne vom juca şi noi şansa până la capăt. Totodată, suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci dificil, cu cea mai bună echipă a seriei, dar la fel de adevărat este că un egal nu ne ajută prea mult în lupta pentru locul doi. Am doar 13 jucători, voi lua mai mulţi juniori, îl trecem pe foaie şi pe Apostol (n.r. – antrenorul secund). Atmosfera nu e deloc grozavă, s-au mai dat ceva bani la băieţi, am rezolvat în ultima clipă cu cazarea, pentru că iniţial s-a pus problema să facem deplasarea chiar în ziua meciului, dar noi mergem să câştigăm. Vedem ce-o ieşi!”, a declarat Daniel Opriţa pentru expressdebanat.ro.

Comments

  1. Rossoner says:

    Facem apel la toti Rossonerii iubitori ai acestei echipe,sa mergem la Timisoara si sa incurajam echipa noastra.REUSITA DEPLINA VA DORIM!!!!!!!!!!

  2. Xxxlauraqws says:

    Dani stanciulica mutulica grasunica tremurasi vere? Impusca te ziarist retardat