Gugulanii și-au luat la revedere de la fani într-o manieră entuziasmantă

FC Caransebeș s-a impus cu 4-1 în fața lui CSM Râmnicu Vâlcea în ultimul joc al sezonului disputat pe propriul teren, la finele celor mai bune 90 de minute de fotbal arătat de elevii lui Alin Artimon de la revenirea în Liga a II-a.

 

Scăpați de orice fel de presiune după ce și FC Olt a abandonat competiția, gugulanii s-au exprimat cu totul altfel în partida cu echipa lui Alex Pelici decât în primele meciuri ale play-out-ului. Mult mai relaxați, fotbaliștii pregătiți de Alin Artimon au controlat jocul de la un capăt la altul și au evoluat încântător. Scorul a fost deschis devreme, în minutul 4, de Stoica, una din cele mai bune achiziții ale iernii, și majorat tot de el în minutul 27, la capătul unei combinații de toată frumusețea. După pauză, Roman a majorat scorul la 3-0, iar Precup l-a majorat în prelungiri cu o execuție de fotbalist adevărat. Când toată lumea aștepta fluierul de final, Staicu a marcat golul de onoare pentru oaspeți, dar asta nu a mai putut împiedica nimic, nici măcar spectacolul de sunet și culoare pregătit de băieții din Magica Balta.

„Prea multe despre jocul ăsta nu sunt de spus. O victorie meritată a Caransebeșului. Am avut ocaziile noastre în anumite momente importante în care puteam să revenim în joc, dar am făcut din nou cadouri. Dacă există un lucru bun pentru noi în acest joc e faptul că au jucat vreo șase copii, jucători care sunt sub 21 de ani. Cam ăsta ar fi singurul aspect pozitiv, în rest ne-am prezentat lamentabil, am făcut cadouri, am venit în vacanță, în vacanță am jucat. Felicitări Caransebeșului și mult succes în tot ceea ce își propune. Felicitări lui Alin și băieților pentru tot ce au realizat”, a declarat Alex Pelici, antrenorul Vâlcei.

Alin Artimon a lăudat jocul echipei, s-a declarat mulțumit de îndeplinirea obiectivului și își face deja temele pentru la anul. „Mă bucură jocul, mă bucură rezultatul, mă bucură că e al cincilea joc în care am folosit patru jucători sub 21 de ani, iar spre final și pe al cincilea. Mă bucur că ne-am atins obiectivul matematic și nu am depins de retragerea lui FC Olt sau a știu eu cui se mai poate retrage în ultima săptămână. Cred că am reușit să justificăm investiția în noi, încrederea în noi, eforturile care s-au făcut dinspre oraș, dinspre domnul primar. Putem vorbi așa, pentru că matematic lucrurile sunt încheiate indiferent că se răzgândește FC Olt peste o săptămână și se prezintă la ultimul meci. Îmi felicit jucătorii pentru parcurs. Putea fi și mai bun, dar la start, când ne-am apucat, puțini credeau că având șase puncte, ca o buburuză, o să reușim să ne atingem obiectivul. Deja sezonul ăsta pentru noi e istorie, mai avem un joc, în care trebuie să ne respectăm, așa cum am făcut și astăzi, în care trebuie să aducem puncte ca să rămânem primii în play-off. Atât de tare îmi doresc să încheiem sezonul, play-out-ul, cu un joc bun, cu un rezultat bun și, așa cum ne-am propus de la început și mulți au râs, să încheiem pe primul loc sau la egal de puncte cu Vâlcea dacă putem. Toată lumea merită felicitări. Sper că am mulțumit oamenii prezenți în tribună, noi le mulțumim pentru sprijinul pe care ni l-au acordat în fiecare joc și în sezonul viitor Caransebeș poate să le ofere pe lângă eventuale rezultate și un joc care să-i mulțumească”, a declarat tehnicianul lui FC Caransebeş.