Să știe și PMP-ul! Străzile din Reșița sunt un dezastru din cauza altora, nu a primăriei!

Reacția președintelui PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, cu privire la declarațiile făcute de Alina Gorghiu și Vasile Blaga vizavi de starea drumurilor, l-a supărat pe primarul Reșiței, Mihai Stepanescu. Popovici le dăduse liderilor liberali mai multe exemple de străzi din Reșița pe care circulația e un adevărat calvar!

 

Edilul-șef i-a răspuns președintelui PMP din Caraș-Severin, indicându-i totodată vinovații pentru situația dezastruoasă a unui număr foarte mare de străzi din municipiu. „Lucrările de reabilitare a Străzii Alexandru Vlahuţă sunt în curs de execuţie, având ca termen de finalizare data de 30 noiembrie 2015. Primăria Municipiului Reşiţa a notificat constructorii, Asocierea SC HIDROCONSTRUCŢIA SA şi SC ELECTROSISTEM SRL, inclusiv subcontractanţii care execută lucrări la reţelele de apă şi canalizare, să finalizeze lucrările începute în mai multe zone de pe raza municipiului (Victoriei, Mihai Viteazul, Ştefan cel Mare, Căminelor, Valea Ţerovei, Traian Doda, Damaschin Bojincă, Ion Vidu, Iosif Velceanu, Ciprian Porumbescu, Minda, Golului, Fântânilor, Soarelui, Comarnic şi din Câlnic: Râului, Vălişoara, Poneasca, Nergăniţa), în caz contrar, urmând a fi aplicate sancţiuni contravenţionale”, i-a transmis Stepanescu lui Popovici.

Primarul Reșiței a mai spus cu aceeași ocazie că încă din 2014 administraţia publică locală a transmis avertismente, a aplicat sancţiuni contravenţionale şi a formulat o plângere penală. Toate acestea, pentru că executanţii lucrărilor nu au respectat condiţiile şi termenele din permisele de spargere. Atenţionat a fost şi operatorul judeţean de apă şi canalizare SC AquaCaraş SA să ia măsuri pentru remedierea acestor probleme. În caz contrar, va fi formulată o plângere penală pentru distrugerea bunurilor comunităţii şi crearea de pericole publice, promite Stepanescu într-un comunicat de presă.

Edilul-șef i-a mai adus la cunoștință lui Popovici că „Primăria Municipiului Reşiţa nu are calitatea de autoritate contractantă, orice măsuri fiind luate în limita competenţelor legale. Lucrările sunt efectuate în cadrul proiectului «Modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Caraş-Severin – Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, reţelelor de distribuţie şi reţelelor de canalizare din Reşiţa», finanţat prin POS Mediu”.

 

CITEȘTE ȘI: Gorghiu și Blaga n-au vrut să vadă dezastrul din Reșița! Pentru că USL-ul încă trăiește!

Comments

 1. Nascut pe 31 noiembrie says:

  Auziti ce spune primarul:”lucrarile de reabilitare…avand ca termen de finalizare DATA DE 31 Noiembrie 2015.”Deci la primaria Resita, luna noiembrie are 31 DE ZILE!!?Sigur, poate fi o greseala de redactare, o neglijenta, dar asta arata cat de mult le pasa de noi , cei care citim asa ceva. Roxana , de ce nu esti atenta ce spune si ce scrie dom primar?Apoi, nu mai da vina pe altii, pe care tot TU I-AI ALES pt. a executa lucrarea.Adica un parinte nu raspunde pt. un copil de-al lui?Dar ca de obicei, PRIMARUL nostru e curat(?) ca lacrima!

 2. Purec says:

  Primarul nu e vinovat niciodată de nimic. Mă și întreb cine este vinovat că a permis sa sape în “curtea” pe care el este mandatat de cetățenii care l-au ales să o îngrijească, să o întrețină și să o modernizeze. Foarte important este faptul ca tot ai lui au spart la el în curte și nu mai pot sa refacă pentru ca sunt prea slabi! Mai bine dam vina pe mort ca la accident (Aquacaras fiind mortul). Hai ca oricum nu contează căsta tot cetățenii plătesc! Ar fii cazul să ne trezim reșițeni!!!

 3. vladimir says:

  haraso! imi place poza asta cu primaru cu maneci suflecate, hotarat sa faca treaba! cand vin pozele cu Mishu in cusca leilor, Mishu cu pectoralii la vedere langa magaru cu ochi albastri, Mishu trantind ca la judo problemele Resitei. inspirativa de la pozele lui Putin.

 4. drumaru says:

  Alooo poza reprezinta exact realitatea,acolo nu sunt gropi facute de Ispa,acolo sunt gropi in carosabil,adica bataia de joc a primariei,ca mai peste tot pe strazile laturalnice ale orasului si pe care primaru nu le vede,numai in campanie.

 5. ghimpele says:

  Iata ce avem noi aici.Un taran…pe poteca din satul…cu blocuri.Ca la noi la nimenea…in poteaca.

 6. :))))) says:

  Domnule Primar ridicati valoarea acestui hot de AUSTRIA… Domnule primar asta este un tampit mare el face politica cu ce ca doar creieru lui este 0……. Hai sa fim seriosi vb in 2016… Se vedeti adevarata valoare!!!

 7. Ion says:

  Dom’Primar,chiar nu înteleg de ce te cobori la nivelul păduchelui flauşat,,marele politician” popovici. Nici eu nu apreciez ce faceți pentru comunitate,dar să ajungă să vă conteste un dansat de masini uzate…mă face să vă votez la următoarele alegeri, sau poate că nu.

 8. Ion says:

  Scuze,autocorectia telefonului joacă feste. Am vrut să spun: samsar de masini.

 9. Pavel says:

  Domnul Ion in privat iam spus domnului primar si lam rugat sa nu mai bage asemenea aratare in seama in 2016 credeti ma ca nu mai auziti de el viseaza latra catelusul asta si va disparea la furat in Austria sau mai bine zis la puscarie… Vai de capu nostru daca asemenea hoti ajung sa decida pentru acest oras!!! Acum ceva timp aparea pe stenogramele de la facultate ca a fost saracu uitat pe lista sa ia examenu si acum vrea sa conduca orasu!!! Vai samar!!!

 10. Resita trezirea says:

  Resiteni trezitiva popovici face treaba:))))))ba baiatule dute urgent la un doctor!!!!

 11. paul says:

  Iar au aparut postacii de serviciu ai PSD-ului …..Felicitari !!! Nu conteaza ca ne rupem masinile in Resita , conteaza sa atacam o persoana care ia atitudine ….Nici nu ma mir ca a ajuns Caras Severinul in asa hal , datorita unor carcotasi ca cei de mai sus ,stiu ei care !!!! Votati in continuare actuala conducere a judetului !

 12. Dan says:

  O Doamne..cum ii ia cineva apararea primarului, cum au aparut postacii. Daca nu ar fi fost el, Resita probabil nici nu se mai afla pe harta.