„Să-și scrie demisia cu D mare!” Acuzații deosebit de grave la adresa directorului Aquacaraș!

Nu doar că și-a bătut joc de un proiect de sute de milioane de lei, ci a dus într-o situație critică și personalul societății, unii dintre angajați alegând să își pună capăt zilelor! Este opinia lui Ionuț Popovici în ceea ce privește managementul pus în aplicare de Nicolae Miu Ciobanu în societatea Aquacaraș, ceea ce l-a determinat pe liderul PMP Caraș-Severin să îi ceară astăzi public demisia.

Nicolae Miu Ciobanu trebuie să plece din fruntea Aquacaraș cu orice preț! Ionuț Popovici i-a adus astăzi câteva acuzații grave, axate pe două puncte majore: „gestionarea proastă a resurselor financiare și gestionarea foarte proastă a resurselor umane”.

Liderul Partidului Mișcarea Populară Caraș-Severin a amintit de gestul lui Dan Petrescu, directorul adjunct al Aquacaraș care, în urmă cu o lună, a încercat să se sinucidă. Directorul tehnic, Gheorghe Filipescu, a făcut infarct, iar un alt angajat de la Exploatarea Moldova Nouă și-a pus capăt zilelor, după ce a fost concediat. Ionuț Popovici a lăsat să se înțeleagă că aceste fapte nu sunt întâmplătoare și că toate au legătură cu activitatea din interiorul Aquacaraș.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT. Director Aquacaraș, într-o baltă de sânge, cu venele tăiate!

Probleme sunt, se pare, și la nivel de comunicare în societatea condusă de Ciobanu. „Nu este în regulă ca în acest moment, când este în desfășurare un proiect de peste 328 de milioane de lei, să nu existe un consultant. Nu este în regulă, când ai o datorie la un alt consultant de peste un milion și jumătate de euro, să nu-i mai răspunzi la telefon când acest consultant probabil cu o armată de avocați poate să îngenuncheze Aquacaraș și poate să pună în pericol acest mare proiect de apă și canal al județului. A trebuit să merg la București și să deschid niște uși pe care acest om le-a închis definitiv. Și nu în ultimul rând, relația cu primarii orașelor, beneficiarii direcți ai acestor programe. Nu este în regulă să nu te înțelegi cu Luca Mălăiescu, nu este în regulă să nu te înțelegi cu Ioan Popa, nu este în regulă să nu te înțelegi cu Eugen Cismăneanțu și cu ceilalți, de aceea sunt foarte revoltat. Acest om nu mai are ce căuta acolo!”, a răbufnit Ionuț Popovici.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin spune că a avut, la începutul săptămânii, câteva întâlniri la București cu diverși directori din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în urma cărora s-a convins că societatea Aquacaraș nu va muri și că poate fi redresată, însă în niciun caz sub conducerea lui Nicolae Ciobanu.

„Ar fi potrivit să-și dea demisia, evident că în următoarea perioadă vom analiza și din punct de vedere juridic acest demers și, dacă dumnealui consideră că este foarte potrivit acolo, nu este niciun fel de problemă, să rămână în continuare, dar eu nu voi sta cu mâinile în sân”, a promis Ionuț Popovici, fără a nominaliza o altă persoană care s-ar potrivi în funcția de manager. S-a rezumat doar în a spune că această solicitare publică adresată lui Ciobanu nu are nicio legătură cu recenta demisie a lui Ion Mocioalcă din PSD, pentru că „apa județului Caraș-Severin nu are culoare politică”.

Nicolae Miu Ciobanu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/