ȘOCANT. Director Aquacaraș, într-o baltă de sânge, cu venele tăiate!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

„Creierul” proiectelor cu finanțare europeană pe care le implementează societatea de apă și canal din Caraș-Severin este în stare critică, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor!

Soția directorului adjunct al Aquacaraș a sunat sâmbătă seară, în jurul orei 18.15, la 112, anunțând că bărbatul s-a blocat în baie și că nu răspunde apelurilor sale disperate. Până la sosirea polițiștilor și medicilor de pe Ambulanță, Dan Petrescu a apucat să-și provoace răni foarte grave, el fiind transportat în stare critică la spital.

„Am fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul să soțul său s-a închis în baie și nu mai răspunde. La fața locului a fost identificat un bărbat care a avut o tentativă de suicid și care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Reșița. În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Dinu Nicorici, de la Poliția județului Caraș-Severin.

Vestea a lovit ca un trăsnet astăzi, de dimineață, la obișnuita operativă de la Aquacaraș. Angajații societății au aflat că directorul Petrescu ar fi încercat mai întâi să-și taie venele de la mâini, cu o forfecuță, după care și-ar fi provocat tăieturi cu același obiect în zona gâtului. Din cauza pierderilor importante de sânge, acesta se află în stare critică. „Suntem șocați de cele întâmplate. Am înțeles că a efectuat un tomograf și în funcție de rezultat vom afla dacă poate fi transportat la Timișoara sau nu. E în stare foarte gravă. Ne rugăm la Dumnezeu să-l țină în viață”, a spus pentru expressdebanat.ro Nicolae Miu Ciobanu, directorul general al Aquacaraș.

promovare banner maxagro

Necazurile se țin lanț de familia Petrescu. În august 2012, Mircea Petrescu, fiul directorului Aquacaraș, a murit înecat în Lacul Văliug, la vârsta de numai 25 de ani. Oficial, tânărul s-a sinucis. La acea vreme s-a vorbit însă despre un accident, Mircea Petrescu dându-și ultima suflare sub ochii prietenilor.

CITEȘTE ȘI: 

Tânărul înecat aseară la Văliug este fiul directorului Petrescu de la Aquacaraș

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/