Liderii PSD din Banat n-au loc în biroul lui Dragnea! Mocioalcă: „Aștept o decizie înțeleaptă!”

untitled design set 970x90 px

Liviu Dragnea i-a chemat în biroul său din Parlament pe mai mulți lideri de organizații social-democrate, înaintea ședinței de Comitet Executiv Național.

La discuțiile cu Dragnea participă apropiații acestuia, printre care președinții organizațiilor PSD din Iași (Maricel Popa), Bacău (Dragoș Benea), Arad (Dorel Căprar), Constanța (Felix Stroe), Argeș (Șerban Valeca), Giurgiu (Niculae Bădălău) sau Alba (Ioan Dîrzu). S-au mai aflat în birou la Dragnea primarii PSD din Sectorul 1 (Daniel Tudorache) și Sectorul 5 (Daniel Florea), dar și secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

Liderii PSD din județele Timiș și Caraș-Severin au fost ocoliți de Liviu Dragnea. Ion Mocioalcă le-a declarat jurnaliștilor că așteaptă o decizie înțeleaptă a Cex-ului. Numele președintelui PSD Caraș-Severin a fost trecut pe lista celor care ar urma să fie executați astăzi de Dragnea.

„CEx-ul are astăzi o mare șansă, să fie înțelept sau să nu fie, să pledeze pentru unitatea partidului sau pentru divizarea sa”, a declarat Mocioalcă.

În schimb, liderul PSD pare hotărât să scape de contestatari. „Va fi o ședință din păcate neplăcută, dar necesară. O să propunem mai mult, să închidem toată această perioadă în care colegi din partid au uneltit, negociat ca Guvernul să pice. Așa ceva nu se poate”, a declarat Liviu Dragnea.