Esențele tari se țin în sticluțe mici. Felia de tort se consumă la pahar

Produsele variate, unice și bio în industria înghețatei, revin în forță chiar în sezonul rece. Surpriza o aduce tortul din pahar.

Cu o gamă de produse net diversificată, Gelateria Pasticceria Artigianale Romma Mia din centrul Reșiței a revenit în forță cu binecunoscutele preparate bio din industria înghețatei, dar și cu surpriza din pahar. Cei doi antreprenori Maria Ghimbir și Aurelian Madem, reveniți în țară după mai bine de 17 ani, sunt autorii celor mai delicioase produse, preparate cu ingrediente 100% naturale.

Alături de înghețata naturală, care deja există în vitrine și își așteaptă pofticioșii, chiar dacă ne aflăm în plin sezon de iarnă, pentru că după cum afirmă Maria „în străinătate chiar și copiii consumă înghețată iarna”, nota de culoare o reprezintă torturile realizate fără blatul clasic și executate după gustul și preferințele fiecărui client.

Pentru că unicitatea este cea care îi caracterizează, reșițenii se pot bucura de acum de torturi naturale 100%, servite și în păhărele ce au ca și conținut mousse și se pot face pe comandă la cererea clientului din diverse sortimente.

„Clienții noștri sunt mirați când le spunem de felia de tort la pahar. Ce înseamnă de fapt Pasticcerie? Se fac păhărele la 100/150gr ceea ce reprezintă de fapt o felie de tort într-o cofetărie normală, dar la noi felia felia de tort este servită în pahare, cuburi de plastic. Mai exact, sortimentele de torturi pe care le vindem întregi se vând și la bucată pentru cine dorește să stea în local. Mini torturile sunt glazurate în ciocolată pentru moment, dar vom avea și alte variante. Torturile cele mari se vând la 90 de lei kg, păhărele – cu 8 lei, mini porțiile – la 7 lei și maxi porțiile costă 9 lei”.

„Pentru că ne-am dorit altceva pe toate planurile și în domeniul înghețatei venim cu o noutate: înghețata pe băț. La fel de naturală, preparată de noi, în laboratorul propriu, aceasta o veți regăsi în două variante: înghețata glazurată în ciocolată și mousse glazurat în ciocolată, adică aceeași consistență a torturilor pusă pe băț și glazurată în ciocolată”.

Vă întrebați ce este așa de special la aceste produse? 

Iată caracteristicile a două dintre cele mai căutate preparate:

  • Gelato Spiruli sau înghețata Ștrumfilor – înghețată azurie naturală a cărei culoare este dată de alga spirulina, bogată în aminoacizi esențiali, vitamine și minerale
  • Gelato Vegano – înghețata pentru vegani și cei cu intoleranță la lapte, fără ingrediente de origine animală, cu extracte din ștevie, pentru cei care acordă atenție consumului de calorii
  • Toate culorile obținute sunt date de fructe.

Iubitorii acestor sortimente sunt așteptați zilnic la Gelateria Pasticceria Artigianale Romma Mia, vizavi de Palatul Cultural, locul unde gazdele îi întâmpină cu ospitalitate, dar și cu o nouă gamă de cafea adusă din Italia, clătite cu înghețată și wafe.

Comenzile pentru torturi se pot face la numărul de telefon: 0770 152 509.