Sălbatic, spectaculos, de poveste! Perla din Cheile Carașului așteaptă să fie descoperită!

casinoherculane by sungarden

Cheile Carașului, cele mai lungi și sălbatice chei din România, având forma unor canioane, ascund minuni care încă așteaptă să fie descoperite. Într-un peisaj de basm, încântător până și pentru ochiul cel mai obișnuit cu frumusețile naturii, stă de strajă, impunătoare, Perla Carașului.

Rezervația naturală din Munții Aninei, aparţinând Parcului Național Semenic-Cheile Carașului, alcătuiește o arie protejată, de interes naţional, aproape neatinsă de om și care se află în Munții Aninei, la confluența pârâului Comarnic cu râul Caraş şi comuna Caraşova, din județul Caraș-Severin.

„Ne bucurăm de drumeții, de spectaculos și sub efectul dulcei oboseli, ne odihnim la Perla Carașului, locul de poveste ce ne trimite în timp, în perioada copilăriei noastre, cu oameni deosebiți și speciali sufletului nostru”. „Este locația în care îți găsești liniștea sufletească, ce veghează un peisaj parcă desprins din «Amintiri din copilărie» și bineînțeles de unde pleci cu momente de neuitat”, sunt câteva dintre rândurile așternute de turiști, pe blogurile de călătorie.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Pensiunea Perla Carașului, deschisă la începutul acestui an și situată la intrarea în Cheile Carașului, reprezintă locația perfectă pentru un sejur liniștit alături de familie, un weekend relaxant înconjurat de prieteni sau locul potrivit pentru întâlnirile oamenilor de afaceri. Situată pe DN 58 Reșița – Anina, la intrarea în localitatea Carașova, pensiunea are o capacitate de 8 locuri, în 4 camere cu paturi matrimoniale, baie proprie, restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, terasă și loc de joacă pentru copii.

Unitatea hotelieră atrage ca un magnet turiști din toate colțurile țării, prin poziționarea perfectă a acesteia în depresiunea Carașovei, la aproape 200 m altitudine medie și situată la ieşirea Caraşului din măreţele sale chei pe care şi le-a săpat în barele calcaroase ale Munţilor Aninei. După spusele excursioniștilor, cadrul natural de un pitoresc deosebit reprezintă punctul de plecare spre Cheile Caraşului, Platoul Iabalcei şi Peştera Comarnic, cu posibilităţi de continuare spre Valea Buhuiului şi Anina.

Informațiile suplimentare și rezervări se pot face la numărul de telefon: 0751 752 783.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/