“Am pierdut pentru că au fost mai buni!”

Aceasta este concluzia plină de realism şi fair-play pe care antrenorul Marian Pană a tras-o după eşecul suferit de Metalul Reşiţa ieri, pe teren propriu, în faţa lui CSM Rm. Vâlcea, scor 0-2.

Prestaţia arbitrului Robert Dumitru i-a iritat pe fanii din tribunele Stadionului “Mircea Chivu” şi poate că pe bună dreptate la unele faze, dar superioritatea echipei lui Erik Lincar a fost evidentă şi victoria ei meritată. Marian Pană a dat din nou dovadă de un fair-play mai puţin întâlnit în fotbalul românesc şi a recunoscut acest lucru. “Sunt trist, am pierdut într-un moment în care nu ar fi trebuit să o facem. Adversarul a marcat repede un gol foarte uşor după care nu am avut puterea să revenim, nici mental, dar nu am reuşit nici să impunem un ritm care să ne permită să împingem jocul spre poarta adversarului. Au fost mai lucizi, mai rapizi, ne-au depăşit pe un teren foarte, foarte greu. Au câştigat meritat, fără niciun fel de dubiu”, a declarat antrenorul Metalului imediat după fluierul final.
Nu a căutat scuze!
Pentru că au fost aduse în discuţie starea proastă a gazonului şi prestaţia brigăzii de arbitri, Pană a încheiat repede orice discuţie. “Nu din cauza arbitrului am pierdut. Ne-au bătut meritat din punctul meu de vedere şi dacă noi credem altceva înseamnă că ne păcălim singuri. Am pierdut pentru că adversarul a fost mai bun. E mai bine pentru oaspeţi când terenul e foarte greu, e adevărat, dar nu trebuie să dăm vina pe gazon. Nu pot să caut o scuză prin a acuza starea proastă a gazonului”, a reacţionat tehnicianul.

Nemulţumiţi de prestaţia echipei şi mai ales de rezultatul de pe tabelă, câţiva spectatori i-au apostrofat la final pe Pană şi elevii săi. “Mă bucur că suporterii adevăraţi au aplaudat echipa, au mai fost şi câţiva care ne-au înjurat, dar eu nu bag în seamă lucrurile astea şi cât timp voi sta la Reşiţa voi încerca să fac echipa să joace. Nu mi-e ruşine de ceea ce am făcut la Reşiţa până acum”, a mai spus Marian Pană.
De partea cealaltă, Erik Lincar a recunoscut că nu se aştepta la un debut atât de bun pe banca lui CSM Rm. Vâlcea. “Am făcut un meci foarte bun, sincer nici nu mă aşteptam ca echipa să reacţioneze aşa de bine şi să avem atâtea situaţii de a marca. Am blocat foarte bine adversarul, îi ştiam atuurile şi ne-am descurcat foarte, foarte bine”, a declarat antrenorul Vâlcei.

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO: Mieluşei la noi acasă!

Comments

  1. vasi says:

    Pana cum stam cu promovare?Nu mai zici nimic?Rusine sa-ti fie ca ai mintit oamenii cu promisiunile tale.Pai cand v-am zis ca Valcea ne ia 6 puncte din 6 in play off.Prietenii stiu de ce.Pana lasa-ne!!!!!