“TSD RULZ – Primăvara Social Democrată”

TSD RULZ – Primăvara Social Democrată, eveniment care a avut loc vineri, a atras în Bucureşti şi un important grup de social-democraţi cărăşeni.  

Peste 40 de tineri social-democrați în frunte cu președinţii TSD Caraș-Severin şi TSD Reşiţa, Mihaela Popovici, respectiv Marius Bălean, au fost prezenți în capitală de Ziua  Tineretului, bucurându-se de sprijinul deputatului Ion Mocioalcă şi al primarului Mihai Stepanescu. În Amfiteatrul “Mihai Eminescu” s-au strâns 5.000 de tineri care şi-au manifestat susţinerea pentru candidaţii Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile din 25 mai, pentru Parlamentul European.

“Ne bucurăm că  tinerii, viitorul României, sunt sprijiniți. Reamintesc cu mândrie că noi, tinerii, am dat un premier tânăr, ambițios, bătăios pentru interesele  țării,  pentru care noi suntem  foarte importanți, așa cum e firesc. Mândri că suntem  români, mândri că suntem puternici, ne dorim o Românie a valorilor, o Românie demnă, respectată”, a declarat Mihaela Popovici, președintele TSD Caraș-Severin. Şeful filialei Reşiţa a TSD a mers şi mai departe. “Sunt mândru că tinerii social-democrați cărășeni sunt oameni inimoși, angajați,  puternici  și militanți pentru tot ceea ce înseamnă recunoașterea valorilor cu care ne vom impune în Europa cu, în curând, cel mai tânăr președinte al României, Victor Ponta. Suntem o forță, suntem uniți, suntem pe drumul bun, mândri că suntem români, mândri că suntem  bănățeni!”, a spus Marius Bălean.