GALERIE FOTO: Mieluşei la noi acasă!

Metalul Reşiţa a pierdut, pe propriul teren, scor 0-2, în faţa lui CSM Râmnicu Vâlcea, în al treilea meci al play-off-ului din Liga a II-a de fotbal.

 

Elevii lui Marian Pană au fost inexplicabil de cuminţi într-un meci atât de important şi au pierdut un joc în care nu au avut nicio ocazie mare de gol. A nu se înţelege că rosso-nerii au facilitat deliberat victoria oaspeţilor, dar miza partidei de astăzi ar fi trebuit să se vadă în jocul echipei noastre. Lipsită de nerv, de determinare, de agresivitatea în joc pe care o arată de obicei echipele gazdă, trupa lui Pană nu a făcut faţă unui adversar net superior. Poate că a contat mult şi faptul că primul gol a căzut repede, în minutul 10, dar cu atât mai mult, după ce s-au văzut conduşi, roş-negrii ar fi trebuit să arate o altă atitudine.

După o oră de joc, vâzând că pauza nu a adus nimic bun pentru echipa sa, Pană a făcut o dublă schimbare, introducându-i pe Breşneni şi Mureşan, în locul lui Enescu şi Stoica. Nu i-a ieşit, pentru că, peste doar opt minute, Popa a făcut 2-0 cu un şut din interiorul careului. Metalul nu a avut forţa necesară să revină în joc, ba putea să piardă chiar mai categoric dacă bara nu-l salva în ultimele minute pe Zimmermann. Zarurile nu au fost încă aruncate în lupta pentru promovare, mai ales că încă nu se ştie soarta Universităţii Craiova, dar cert este că s-a pierdut o partidă foarte importantă şi fanii s-au mai dezumflat.